Jeee!!!!!! Olipas huippu reissu Vääksyn erkkariin! Alkutunnelmat olivat ettei noin vähillä reeneillä voi odottaa mitään ja kun asenne olisi sopivan rento (noh, niin rento kuin se nyt kokeessa voi olla...) ja liikejärjestys oli mukavasti sekoitettu niin mehän saatiin kuin saatiinkin meidän eka ykköstulos!!! Ihan mahtavaa!! <3 Kaikki yksilöliikkeet tehtiin putkeen, tuomarina kokeesa oli Ossi Harjula

Tässäpä pistehiä suoritusjärjestyksessä:
Paikkaistuminen: 9,5 (haisteli ihan lopussa
Paikkamakuu: 10

Seuraaminen: 7 (ajoittain hyvää, juoksu takkusi kun olin itse niin varovainen, ajoittaista herpaantumista muutenkin mutta pysyi kuitenkin ihan ok mukana koko ajan)
Luoksetulo: 7,5 (joku jännittäjä kiekui käskyt taas aika mielenkiintoisesti ja Martti oli hidas paitsi ihan viimosella pätkällä laukkasikin)
Salama: 8,5 (pikkusen haahuili yhdellä suoralla seuraamisessa ja seisomisessa kääntyi!!)
Ohjattu: 8 (yksi lisäkäsky kun meinasi mennä merkiltä vaan toiselle merkille ja pikkisen unohtui että mitäs tässä oltiinkaan tekemässä - mutta miepäs en koomannut tästä!!)
Ruutu: 7 (hidas, kaksi käskyä maahanmenoon)
hyppynouto: 9 (hau! kokeen ainoa sellanen)
tunnari: 8,5 (levoton, hidas palautus, ja mie luulin että se oli väärä kun kapulat oli valmiiksi merkittyjä vain toisesta päästä ja mie katoin vaan sen puhtaan pään... onneksi tuomari oli paremmin kartalla!)
Kaukot: 8,5 (eteni vähän, yksi kaksoiskäsky)

Pisteitä yhteensä 263,5, I-tulos ja luokkavoitto! Oon NIIN onnellinen!  :)

Kuvat on ottanut Aino Vakkilainen ja lisää niitä löytyy täältä

Video yksilöliikkeistä: http://www.youtube.com/watch?v=czqAZN_Chck