KPSH:ssa alettiin jo kasaamaan joukkueita tokon SM kisoihin ensi kesälle joten polkaistiin sitten treenitkin samointein pystyyn. Mehän ei siis todellakaan olla mihinkään joukkueeseen Nosteen kanssa menossa mutta koska joukkuetta nyt kasailen ja ehken jojoksi päädyn jos niin halutaan niin käyn aina silloin tällöin kun porukkaan mahtuu mukana treenailemassa. eilen oltiin siis Pondera-hallilla pienellä mutta tehokkaalla porukalla.

Huomasi että oli Nosteelle tuttu paikka koska se hyppeli ja pomppi ihan innoissaan ja syttyi ihan mahdottomasti kun pääsi halliin. Normialoitus siis  patukkapalkalla. Kauhistusta herättivät tosin lähellä häkeissä olevat vieraat koirat kun ne vielä vähän ääntelivätkin. Tehtiin imuutusseuraamista ja pyörin enimmäkseen just siellä hankalassa kohdassa ja palkkasin paljon. Nosteelle oli tosi hankala paikka ja sen oli aluksi vaikea keskittyä mutta paransi kyllä.
Toinen tärkeä homma olikin sitten paikallamakuu häirittynä. Suunniteltiin tähän siis pikkuhiljaa voimistuvat ihmishäiriöt mutta ajauduttiinkin Riian kanssa ihan vierekkäin (teki ohjattua) ja se olikin Nosturille isompi häiriö. Anna sai Nosteen vissiin pari kertaa liikkumaan ja Riia samoin. Saatiin kuitenkin hyvääkin settiä ja kerrottua että siinä pitää nyt olla kun näin on kerrottu. Palkkasin toki tiheästi kun oli hyvin.
Ekan setin loppuun ruutu lelulle (oli ihan takanauhassa kiinni joten ei huomannut kovinkaan aikaisin) ja tyhjään mutta näytettyyn ruutuun (halusin näytön koska ruutu oli siinä samalla sivulla missä koiratkin). Nämä molemmat ihan sikahienoja! <3

Tokassa setissä otettiin sitten ihan leikkiä kun oltiin lähinnä häiriönä noutoa tekevälle koirakolle. Otin myös hiukan seuraamista, ajatuksella että nyt niitä askelsiirtymiä. Noste oli kuitenkin ihan kiinni mun vasemmassa kädessä (koska just oltiin imuutettu...) ja jotenkin olin itse ihan lukossa enkä saanut sitä toimimaan. Höntsäiltiin sitten vaan jotain ja kotimatkalla mietin asiaa ja sitten vasta tajusin mikä meni vikaan. otin siis vielä kotipihassa samaa kuviota mutta niin että mulla oli namia molemmissa käsissä mutta palkkasin pääosin oikeasta kädestä. Ei siis imuutusta vaan askelsiirtymiä ja lyhyitä pätkiä ihan seuraamista. Ja se pelitti! Oi ihanuutta! Nyt kun vielä muistaisin tän :D Mietin jo innoissani että tämä nyt pääjutuksi seuraamisessa mutta ei, ei voi unohtaa vielä sitä imuuttamistakaan (ilme ja itsetunto ja pidempää matkaa) eikä perusasentohäiriöitä (kontakti ja häiriöistä luopuminen).