Äh, just kun pääsee taas vähän innostumaan jäljestä niin sataa lunta... En antanut asian häiritä vaan tein samalle pellolle kun eilen reilun jäljen. Ennen polkemista oli vähän satanut lunta ja pari milliä ehti tulla vanhenemisen aikana. Vanheni kolmisen tuntia. Käveltiin pellolle ja Noste sai odotella tien laidassa kun köytin toiset koirat kiinni, aika selvästi tiesi mitä ollaan menossa tekemään :) Ei ainakaan keli haitannut menoa, ei tuntunut ollenkaan vanhalle jäljelle. Tässä on siis se riski että ensi kesänä muistan vain että se on jäljestänyt kolme tuntia vanhoja peltojälkiä ja tällään sen samaan paikkaan mutta auringonpaisteella. Saattaa hymy hyytyä. Jäljen nosto oli vähintäänkin kiireinen. Pitänee muistaa sulanmaan aikaan paalua käyttää ja laittaa joskus siihen paalullekin joku nami että ei ryntää. Ekat kulmat menivät tosi hyvin, laitoin nyt 10 askeleen päähän kulmasta pari namia yhteen askeleeseen ja ainakin alku meni ihan hyvin. Hirveen vahvasti vaan ajoi, jouduin ihan tosissani keskittymään että pidän hyvän rytmin enkä anna juosta. Kaksi ekaa esinettä nousi hyvin. Kun tultiin eilisten omien jälkien päälle, aloi hiukka tulla vaikeuksia. Yhdestä kepistä yli ilman  mitään reaktiota, palautin mutta ei edellenkään reagoinut. Annoin sitten olla. Sen jälkeen kahdessa kulmassa iso hukka. Ratkaisi kyllä itse mutta meni jotenkin tosi hankalaksi. Loppujäljenkin porskutteli aikalailla tarkistellen mutta selvitti. Viimeisen kepin ilmaisu onneksi aikalailla just nappiin. Pitäs nyt keksiä mitä tältä haluaa. Vääntää enempi FH:n suuntaan (pohjat tehty erilailla, hirmu iso homma, jaksanko?) vai ottaako hiukka löysempi linja ja vetää metsäjälki tähtäimenä vai jatkaa samaan malliin hämärän rajamailla...? Äh. En osaa päättää...

Tänään oli taas tokotreenit ihanassa Kaarihallissa! Voi juma miten helmi paikka se on treenata (ja halpa!!). Mulla oli taas kunnon treenisuunnitelma ja siinä aikalailla pysyttiinkin. Jäävät käskytettynä mutta niin että suorapalkkasin. Tosi ihana asenne alusta alkaen ja hienot jäävät. Seisomista meinasi tosin tarjota seuraamiseenkin mutta hoksasi kerrasta ettei mennyt putkeen.
Hyppy, ei ihmeitä, istuu jo ilman käsimerkkiä kisamatkasta. Takasintuloa pitäisi muistaa joskus ottaa. Tämä ei tosin ole tärkeä.
Seuraamista. Meinasi vähän edistää (paljonkin) mutta oli ihan riittävän tiivis ja käännöksissäkin ok hyvin mukana. Pysähdyksetkin ok. Tiina käskytteli, mie tottelin satunnaisesti.
Luoksetulossa ensin ilman pysäytystä loppuasentoon, otin varmaan kolme, paranivat koko ajan (palkkasin lelulla peruuttaen). Sitten stoppia takapalkalla, aika jees, on ostanut tän hyvin.
Kaukoja, ensi avomallia, pidensin vähän matkaa ja aikas jees. Yksittäisenä muutkin ja nekin hyvin. Hjuva, hjuva :)
Sitten noutoa vauhtinouto ja loppuasentoon tuloja. Aika ok, riittää hiottavaa ennen 10 pisteen suoritusta.

Paikallaoloissa ei mitään mainitsemisen arvoista. Istuminenkin hyvällä mallilla. Menee 2 min ilman välipalkkoja ja osan aikaa piilossa ollen. Paikkamakuu taas on aika makee, tosi harvoin nuuskii tai mitään muutakaan ihmeellistä (aika paljon juttua siihen nähden ettei mitään mainittavaa...).

Loppuun otettiin porukalla seuraamista ja jumpe että tykkäsin! Ihana asenne! Muutama kontaktirikko muttei isompia vaikka varmana oli vaikea paikka!