Eilen oli jo pakko vähän hellittää pitkistä lenkeistä ja käytiin ennen tottistreenejä pieni kävely ja siinä lomassa tehtiin esineruutu. Ei ihan täysleveä mutta toki normipituinen ruutu, jossa esineet takakulmissa ja keskellä. Esineet olivat sellaisia ettei niitä voinut silmillä erottaa että sai siis kunnolla etsiä. Keskimmäinen ja oikean takakulman esine löytyivät kohtuu nopsaan ja palautukset olivat hienoja. Vasenta takakulmaa sen sijaan etsi pitkään. Ei olisi taas viisi minuuttia riittänyt koko ruudun suoritukseen :( Positiivista kuitenkin se että ei näyttänyt missään vaiheessa yhtään painesistuneelta vaan etsi tosi motivoituneesti ja kuuntelli vähän ohjaustakin. Palautukset kaikki tosi nopeita ja varmoja.

Tottiksessa aloitin taas ihan autolta asti, eli vein nameilla kentälle, enkä antanut haistella yhtään menomatkalla. Aloitettiin seuraamisella, kehuin paljon mutta palkkasin hitaanlaisesti. Martin vire oli tosi hyvä ja se teki hirmuisen innokkaasti ja hyvällä ilmeellä hommia. Seuraavaksi tasamaanouto isolla kapulalla. Hyvä meno, ok kapulan otto ja palautus ravilla (josta vapautin). Voisi ottaa ihan pakona jonkun kerran, että saisi vielä parempaa virettä.
Hyppynouto + estenouto damilla ja hetsattuna. Tosi kivat molemmat. Tämän jälkeen hetki henkilöryhmää palkatta ja palkaksi porukkaleikki. Kiitoksia tästä mahdollisuudesta reenikavereille!
Loppuun vielä vähän seuraamista, ja siitä eteenmeno, joka pienen mutkan kautta ihan ok.

Kotona taas tunnaria. Vähän häsläystä ja kerran väärä, mutta uusintayrityksellä hyvä ja rauhallinen suoritus. Kyllä se siitä ehkä jonkun vuoden päästä alkaa sujumaan... :D