Paikallaoloilla aloitettiin. Istumisessa kaksi välipalkkaa, olin aika lähellä. Paikkamakuussa olin niin kaukana kuin hallissa pääsi ja tää meni hyvin! Loppuvaiheessa koirien takana olevasta ulko-ovesta marssi sisään liuta porukkaa mutta pikkumies ei ollut moksiskaan! Kävin palkkaamassa kun oli niin hieno.

Oma eka vuoro aloitettiin Luoksepäästävyydellä (hjuva) ja sitten pientä häiriöseuraamista peilin edessä (ok, ei vielä hyvä kuitenkaan). Sitten koiteltiin tyhjään ruutuun mutta ei aluksi kuunnellut yhtään ja oli menossa putkeen... Tokalla yrityksellä hyvin ja otettiin vielä lelullekin. Paikkamakuuta tehtiin kun toinen koira reenasi samalla luoksetuloa ja Tanja teki häiriötä. Pysyi ihan hyvin mutta oli välillä aika jousilla. Luoksetulo otettiin läpi ja pitämisestä.

Toka setti onkin nyt melkein kokonaan videolla. Aluksi taas seuraamisen häiriöitä perusasennossa. Sitten hyppyä (alkaa se pikkuhiljaa kasaantua), jäävät ikana (huonooot!), paikkaistuminen häiriössä (ihan ok, jotkut houkutukset vielä aika isoja mutta luopuu koko ajan paremmin, tässä myös näkee sen heittäytymisen mikä apparilla pitää treeneissä ollakin, Mami <3 ) ja loppuun vauhtinoutoa lelulla (on muuten tosi vaikeaa olla jessittämättä silloin kun on just irrottamassa... Onnistuin vissiin yhden ainoan kerran, eli viimosella toistolla. Noh, oli sillä aika hyvä asenne kuitenkin, välillä kun meinaa tatti nousta otsaan tän kanssa). Ja sit se viteo:

http://youtu.be/8kuIxIJ7zD4