Maaliskuun puolessa välissä piti startata avoimessa Varkaudessa ja startattiinkin mut ei ois pitänyt... Aamulenkillä Noste päästi pari kertaa ihmeellisen kiljahduksen, ajattelin että ehkä se liukastui tai Carla puraisi tms. Noste ei kuitenkaan ontunut, en löytänyt tassuista mitään enkä löytänyt kipupaikkakaan joten lähdettiin kokeeseen. Koepaikalla pissityksen jälkeen autoon hypätessä taas vingahti mutta en toki uskonut... Paikkamakuuseen mennessä hyppi mua vasten ja taas sama homma. Siinä kehässä sitä porukalla tutkittiin mutta kun kaikki sanoivat ettei onnu enkä itsekään mitään huomannut niin jatkettiin. Maahanmenoon kaksi käskyä ja oli ottanut liikkeen aikana hyvin epätyypillisen lonkka-asennon. Näin jälkeenpäin ajateltuna se siis koitti keventää painoa pois toiselta takaselta. Ja edelleenkään en tajunnut... Seuraaminen meni oikein hyvin, pisteitä en tosin muista. Maahanmenon seisoi ja treeneissähän se on tarjoillut enimten maahanmenoja... Eikä soittanut kelloa! Luoksetulossa se kutsuttaessa sitten ponnisti, kiljahti kivusta ja melkein kaatui. Tässä liikkeessä jo tajusin keskeyttää. Harmitti että olin vienyt sen tollasessa tilassa kokeeseen enkä tajunnut :(

No siitäpä sitten pari päivää toipumista, kuntoutusta, bottia jne. Muutaman päivän päästä oireet oli mun silmään hävinneet ja ruvettiin lenkkeilemään ja treenaamaan. Reilu viikko tapahtuneesta Laura hieroi Nosteen ja selkeästi oli vielä se ongelmakohta paikannettavissa muttei mitään hälyyttävää. Koira muuttui kyllä hieronnan jälkeen paljon paremmaksi. Kun tiistain ryhmätreenit menivät vielä ihan nappiin niin loppuviikosta tehtiin vaan uusissa paikoissa aloitusharjoituksia (asenne) ja sisällä parit kaukot. Ja lauantaiksi sitten Turkuun lappalaiskoirien kokeeseen!

Ennen paikkamakuuta tehtiin pikkuisen jotain temppuja ja asennehommia. Hyvällä mielellä paikkamakuuseen. Yksi koira haukkui alun ja lähti rivistä muttei mitään isoa hässäkkää. Paikkamakuu 10.

Suoritusvuorossa oltiin viidentenä, ennen omaa vuoroa leikittiin hiukka palloilla, tehtiin vähän temppuja, seuraamista, jäävät ja kaukojen ekat nousut. Sitten taas kehään sen ajatuksen kanssa että pitää muistaa hymyillä.

Seuraaminen: 9 (olisi voinut olla tiiviimpikin kyllä)
Maahanmeno: 10
Luoksetulo: 9 (ois voinut pysähtyä kyllä suorempaan ja nopsempaankin ja eteen tuli hiukka vinoon)
Seisominen: 10
Nouto: 10
Kaukot: 10 (ei tehny parhaalla tekniikalla mutta istumisetkin ryhdikkäät)
Hyppy: 7,5 (sivulle vasta kolmannela käskyllä, muuten sikahieno vaikka istui sellaseen linjaan että ois ollut helpompi kiertää)
Kokonaisvaikutus: 9

Yhteensä 189 pistettä, 1-tulos, KP ja luokkavoitto!! Tuomarina oli Tuija Sere ja liikkurina Ralf B.

Ihanaa oli olla Nosteen kanssa kehässä! <3 Sen vire vaan parani loppua kohden ja teki tosi hyvällä asenteella. Häiriötä ei ollut mitenkään hurjana, mutta vieras koepaikka, ulkokoe kun ei olla puoleen vuoteen ulkona reenattukaan, hevoset (koe raviradan parkkiksella) ja silti se teki niin hienosti! Oon niin ylpee! Seuraavaksi BH koe, sitten SM kisat jos päästään joukkueeseen ja sitten suunta jälkikokeisiin jos vaan itse pystyn :)