Martin kanssa PK hakuporukan tottiskoulutuksessa. Ollaan varmaan aika epämotivoiva parivaljakko kouluttaa, 8,5-v porkkis jolla on jo aika paljon maneereita ja vikaa joka liikkeessä... Noh, hyvin jaksoi Riikka meitä kuitenkin neuvoa ja sain kuin sainkin uutta treenattavaa! Lähdin nimittäin koulutukseen vähän sillä asenteella että mitä meille enää tässä vaiheessa voi muka tehdä...

Katsottiin siis lähinnä sitä meidän isointa ongelmakohtaa eli aloittamista ja sen rutiineja. Loppua kohdenhan Martti tottiksessa selkeästi parantaa ja esteet + eteenmenohan ovat sen lemppareita (jotain sentäs olen osannut tehdä edes melkein oikein). Noh, lähdettiin siis tekemään palkkausta paremmaksi saalispalkkauksen kautta. Tehtiin ihan ruualla mutta ajattelin kyllä kokeilla namipatukallakin myöhemmin, sillä kyllähän toi leikkii. Martti vastasi treeniin hyvin. Otettiin siis lähinnä odottamista, odottamisen jälkeistä "seuraa" käskyyn vastaamista ja ilmoittautumista. Saatiin myös vinkiksi ketjuttaa liikkeitä palkkapurkille eli tässä tapauksessa eteenmenoon päättyen. Tätä en ole oikein jaksanut tehdä kun se ei ole kantanut mutta jospa sitä ei tosiaan tekisikään takaperin ketjuttaen vaan lähtisikin siitä seuraamisesta. 

Summa summarum: Martti joutuu taas koe-eläimeksi! Nyt katsotaan saanko tehtyä sille hauskemman palkkauksen ja saanko vielä tässä vaiheessa tilannetta muutettua. Meillä ei ole oikeastaan mitään menetettävää koska ei se tuolla ainakaan huonommaksi mene ja nykytilassaan se osaa kaikki liikkeet ja huonolla suorituksellakin pitäisi saada se 70 pistettä jo nyt kasaan. Ihanaa! Mie olin jo vähän suruissani kun mulla ei ollut Martille mitään kivaa tottispuuhaa talveksi kun en jaksa oikein tehdä jos ei ole jotain tavoitetta. Nyt on eläinkoeprojekti!