Käytiinpäs omalla hallilla mölleissä. Valtaosa meni ihan ok, mutta jotenkin mulle ei jäänyt kovin hyvä mieli. Tähän vaikuttivat myös ne asiat, että unohdin aamulla lupaamani arvostelulomakkeet kotiin, lisäksi unohdin maksaa ajoissa ja sitten vielä samalla reissulla oli Carlan palautus joululomalta ja tietty aikamoinen väsymyskin päällä (koska ei malta nukkua)... No mut itse mölleihin:

Paikkamakuu: 10 Tuli kehään tosi kivasti ja kuunteli hyvin minua. Ei ollut edes haistellut.

Yksilöliikkeet kaikki putkeen melko pitkillä väleillä ja säädöillä (ei siis haittaa meitä sinällään, tää on kuitenkin harjoittelua ja erittäin hyvää sellaista koska nyt kokeissakin on tuomariharjoittelijoita yms joten sinne saattaa tulla väliin kaikkea säätöä).
Seuraaminen: 8,5 Tää tuntui hyvälle! Juoksussa oli taas hieman epävarma olo ja muutamassa käännöksessä ei oltu ihan synkassa ja muutama hidas perusasento. Mutta kokonaisuuteen olen todella tyytyväinen, ollaan kehitytty tässä hienosti!
Luoksetulo: 8,5 Stoppi ois omaan makuun saanut olla hieman napakampi ja vauhtia hieman lisää joka kohtaan mutta ihan ok kokonaisuus eikä jäänyt kauas!
Hyppynouto: 7,5 Kapula oli taas ällö mutta homma hoitui asiallisesti. Tässä oli jo hidas siirtymä perusasentoon.
L (seiso istu): Ihan kakka seuraaminen, ok jäävät. Nämä neljä liikettä ajattelin tehdä palkatta ja ne sattuivat peräkkäin kaikki, en tiedä oliko hyvä vai huono? Ehken huono? Ainakin Nosteen itsetunto oli sitten jo ihan romuna kun tuli pitkä odotus ja vaikea liike seuraavaksi eli

Ohjattu: 0 Kakka seuraaminen, eikä lähde noutoon :( Ja joku TORVI ei sitten lähde nappaamaan kapulaa kuten piti... Siinä ois saanut tehtyä just sellasen positiivisen katkaisun jumittamiseen mutten älynnyt... Nyt en siis päässyt palkkaamaan vielä tästäkään ja sitten kun seuraavana olikin...

Tunnari: 0 Huokaus... Löytyi oma, mutta ei meinannut riittää usko palauttamiseen. Ks edellinen postaus. En siis päässyt palkkaamaan vielä tästäkään. Ei ollut usko kovin korkealla enää kummallakaan!
Ruutu: 9 Olin iloinen kun näin että merkkasi ruudun hyvin. Lähti ihan ok, olisi voinut juosta kovempaakin. Hyvä paikka (etenkin vauhtiin nähden) ja stoppi, hidas maahanmeno (tätä ollaan kotosalla erikseen pari kertaa treenattu muttei tarpeeksi vielä), hyvä pysyminen ja laiskahkosti luokse (tätäkin tehdään niin harvoin...). Kokonaisuuteen olen kuitenkin tyytyväinen ja pääsin palkkaamaankin!
Kaukot: 8 Tuli taas jotain säätämistä joten tein kaukot odotellessa läheltä ja taisin palkatakin. Se taisi olla ihan hyvä veto. En mennyt ihan täyteen matkaan, oisko ollut jotain 7 m. Muuten tosi nätit ja hyvät kaukot, seiso-maahan ja seiso-istu vaihdoissa liikkui aavistuksen eteenpäin.

Käytiin lenkillä ja mietin mitä ois pitänyt tehdä toisin ja miten korjaan ja sitä että treenit on olleet nyt vähän liian suunnittelemattomia. On niin paljon yksityiskohtia ja liikkeen osia että ollaan jumiututtu tekemään vaan jotain tiettyjä ja niitäkin vähän huonosti. Saisikohan sitä suunniteltua edes paremmin? Kokeilla täytyy.

Kotona vielä korjaussarjaa. Ohjatussa jumitusta mutta lähdin nappaamaan kapulaa ja ilme muuttui kyllä. Samoin tunnarissa isoa jumitusta mutta olin jo ennen treeniä päättänyt että tehdään kolme onnistunutta ja niin me tehtiin. :)

Tässä vielä kamalan pitkä video koettelemuksesta. (Note to self: muista ensi kerralla putsata kameran linssi :P )

https://youtu.be/3yV1Z48pPNw

https://youtu.be/3yV1Z48pPNw