Eilen jälkitreeneisä Sari teki Martille lyhkäsen jäljen, ideana siis vain jana. Janan alku meni tosi lupavasti mutta huomaa että ollaan otettu nyt vain parin metrin matkaa kun alkoi ihan selkeästi usko loppua ennen kuin liin oli suorana. Jos oisin ollu fiksu niin oisin lähteny aiemmin perään, mutta en ollu, joten jouduin patistamaan etenemään paremmin. Itse jäljen nosto oli hyvä. Kaksi askelta mietti takajälkeä ja vaihtoi samantien itsenäisesti oikeaksi. Ajoi tuoreen jäljen humpsutellen ja ilmaisi loppulelun innokkaasti.

Esineitäkin ehdittiin treenaamaan kahdella kapealla kaistaleella. Aluksi pörräsi vähän kuin tyhjenevä ilmapallo eikä totellut kutsuja yhtään kun oli homma kesken... Esine löytyi kuitenkin kohtuullisessa ajassa ja palautus oli hyvä. Toiselle lähti innokkaasti, joitui tarkentamaan hajua jonkun aikaa ja taas hyvä palautus. Kolmas esine toiseen kaistaleeseen, joka ihan moitteeton. Itse olisin voinut kehua enemmän, toimi kyllä niin upeasti! Kiitos Sarille hurjasti avusta ja lenkkiseurasta! :)

Kotitottiksissa ollaan tehty vain seuraamista lelupalkalla oikean vireen saamiseksi. Omasta mielestä on edistynyt hyvin, alan jo itse huomata milloin meinaan tyrkyttää ja saan jopa välillä sitä korjattua. Hyvin tavoittelee jo lelua ja selkeästi innostuukin alkukankeuden jälkeen.