Parina viimepäivänä on ehditty tehdä monenmoista, eli pikkuhommia kaikkien koirien kanssa. Martti viettää lomaa, eli se on ollut mukana ratsastuslenkeillä ja leikkinyt Merjan koirien kanssa ja välillä minunkin kanssa. Porkkistoko-tukiryhmän ohjeiden mukaisesti me ollaan vain leikitty, ei mitään juttuja siihen sekaan ja kivaa on ollut. Tänään Martti pääsi myös hakuilemaan. Neljä maalimiestä joissa monenmoista juttua. Eka noin 70m, meinasi lähteä mihin sattuu. Kävelin kohtaan jossa kaartoi ja lähetin siitä uudelleen. Jonkun aikaa haettuaan löytyikin ja hyvä haukku tuli. Toiselle yliheiton tapainen. meni ihan jees, tämäkin mm kaukana. Kolmas ei niin kaukana (oisko ollu 40 m) ja tällä ilmaisu mun paikalletuloon saakka. Oikein hyvä. Neloselle yliheitto ja suorapalkka. Ihan jees.

Rasa aloitti juoksut viime viikolla joten sen kanssa ei ole ihmeitä tehty. Olen opettanut sille naksulla purkille maahanmenoa jälkeä silmälläpitäen ja eilen sille tehtiin noin 50m pitkä, suora ja namitettu jälki. Meni aivan loistavasti ja reagoi tosi hyvin päässä olleeseen palkkapurkkiin josta *naks*, kehu ja pyysin maahan ennen palkkausta. Vaikuttaisi toimivalta peliltä :) Rasalla siis vaatimattomasti tavoitteena startata alokasluokan jäljellä ensi kaudella :) Saatiinhan sitä mullekin oikea koira reeniin ;)

Vrtin kanssa ollaan vähän tokoteltu. Tyyppi on yllättänyt minut ihan totaalisesti! Leikkii loistavasti, tekee taas namin kanssa keskittyneesti ja leikkii taas hirmu innoissaan. Lisäksi agilityn alkeiskurssilaiset olivat sen mielestä aivan totaalisen epäkiinnostavaa porukkaa, joita ei halunnut yhtään tarkastella vaikka tarkoitus oli aluksi vain hengailla. Hassu tyyppi :D

Huomenissa suunnataankin Ilomantsiin lomailemaan :)