Perjantaina pyörähdettiin Martin kanssa itsenäisissä agi treeneissä. Hypyissä hakee selkeästi johteita eikä rimaa. Otettiin siis alkuun tiukka sarja niitä itsenäisiä hyppyjä, joissa palkka tulee vain kun hyppää riman yli. Näytti taas muistuvan mieleen. Pientä hyppysarjaakin otettiin ja kolmen esteen suoraa. Nämä oikein kivat.

Pujottelu sujui myös yllättävän mallikkaasti, mutta tätä ei passaa ottaa montaa toistoa putkeen muuten keskittyminen ja into kärsivät. Kontaktit edelleen mainiot ja rengaskin sujui ongelmitta. Hieno Martti! :)

Lauantaina oli vuorossa lappalaisten maastopläjäys. Martille tehtiin noin puolen kilometrin jälki aika risukkoiseen ja välillä kiviseen maastoon. Keppejä oli kuusi, ikää noin 1.5 tuntia (tai jotain...), tien ylityksiä kaksi ja muutama ojan ylitys. Martti eteni janalla hiukan huonosti suoraan, mutta kun tuli jäljelle, törmäsi siihen kuin seinään ja alkoi varmasti jäljestää oikeaan suuntaan! JESH!! Martti ajoi jälkeä oikein hienosti. Yksi hukka meinasi tulla, mutta sitkeästi etsi ja löysi jäljen. Viisi keppiä nousi hienosti, yhdellä piti jarruttaa kun ei olisi muuten noussut. Martti ajoi kaikki vaikeat paikat aivan älyttömän hienosti ja työskenteli motivoituneesti. Iso kiitos Mirkulle hyvän jäljen tekemisestä!

Sunnuntaina lähes sama lappalaisporukka kokoontui tottistelemaan. Martin kanssa aloitettiin ruudulla, jossa tein sille kaksi ruutua. Toiseen pysäytyksestä palkka ja toiseen läpijuoksuja. Otettiin useita toistoja, jotka menivät ihan mukavasti. Tämä tuntuu olevan Martille sopiva keino hahmottaa ruutua paremmin. Jatkettiin hyppynoudoilla, jotka molemmat oikein hyvät. A oli tosin todella loiva, mutta nyt onkin tarkoitus vasta rakentaa se mielikuva, että tullaan aina esteen kautta pois. Tunnarissa nosti ekalla väärää, tarkisti ja otti oikean. Tyhmä mie otin uudestaan ja sitten se alkoikin olla sitä mieltä, että haistelu on sieltä ja syvältä, kun ei olla tyytyväisiä kuitenkaan... Pari jarrunamia kapuloiden sekaan ja homma toimi taas. Seuraamisessa olen hurjan tyytyväinen tuon motivaatioon ja kontaktiin. Se on koko ajan parempaa ja innokkaampaa. Paikkaa viilataan edelleen, mutta sekin tuntuu Marttia vain innostavan lisää. Mukava reenata tuon kanssa! Muutenkin tuo lappalaisporukka on ihan huippua! Mahtavaa kun on noin paljon innokkaita treenikavereita! :)