Juupa juu. Ei taida kestää ohjaajan pää painetta? Ja ei se siis ihan noin toivotonta ollut mutta alan olla aika neuvoton sen seuraamisen suhteen. Muuten se on ihan kelvollista ja asennekin pääosin hyvä mutta heti kun tulee pysähdys tai käännös vasempaan (tai jokin este vastaan) niin ilme muuttuu tosi ahdistuneeksi ja tekee todella hitaasti ja huonolla tekniikalla. Ja mulla loppuu eväät! En vaan kertakaikkiaan keksi miten sen saisi paremmaksi, iloisemmaksi ja itsevarmemmaksi. :( On kokeiltu sekä helpottamista, namia kädessä (pallon jos laittaa kainaloon niin koira häviää todella kauas), palkkaamista paljon, seuraa-käskyä, pakkoa ja vaikka mitä. Plaah. En vaan osaa. Eli aloitettiin siis seuraamisella jota piti ottaa vaan vähän mutta otettiinkin aika paljon...

Liikkeestä maahan kokonaisena, ok. Luoksetulossa stopista palkka + suora. Seisomista suorapalkalla ja pysyminen erikseen. Nouto käskytettynä mutta palautusvauhdista vaihto leluun. Kaukoissa takapalkka hiukka jumitti mutta vain vajaina istumisina, ei vaarallista. Hyppy ihan superhyvä.

Paikallaolot ok, sen jälkeen hinkattiin vielä seuraamista, mm liikkeellelähtöjä naksutellen. Paranivat kyllä mutta oliko viisasta? En tiedä.

Huomenna ja to vähän sisätreeniä, pe viimestelytreenit Varkaudessa jotka on jo suunniteltu ja la sitten lähtötason testi avoimeen :) Koitetaan kaivaa edes se oikea asenne.