Tänään oltiin Martin kanssa Varpsin agilitytreeneissä. Porukkaa oli kohtuullisen vähän, joten treenattiin noin 1 tunti + vartti ja melkeistä koko ajan oltiin tekemässä jotain. Martti jaksoi oikein hyvin ja oli iloinen ja reipas. Aloitettiin suoralla, jossa tehtiin oikeastaan vain rengasta, niin että M sai tehtyä sitä itsenäisesti ilman mun apuja. Yksinään meni ihan ok, mutta kun otettiin pussi alle, meinasi mennä säätämiseksi, Muutama onnistunut näinkin. Rataharjoituksessa oli hyppyjä ja putkea. Riikan opeista oli tänään tosi paljon apuja ja kun mie vielä sain ajatuksen aina seuraavalle esteelle, oli meno ihan mukavan sujuvaa ja kaarteetkin suht tiukkoja.Puhdasta rataa tehtiin tässä päässä koko ajan.
Kontaktiosuudella oli vaikeuksia puomin ylösmenolla. Tähän auttoi kun välillä oli nami siellä ja joka nousulla käskytti sen "ota". Kontaktit eivät edelleenkään ole muiden esteiden kanssa aina kovin sujuvia, mutta alasmenot ovat ainakin tosi hyvät. Toisella suorakierroksella otettiin hyppyä ja pituutta, näissä ei huomautettavaa. Sitten taas pikkisen pussia ja rengasta. Toinen rataharjoitus oli vähän vaativampi kuin ensimmäinen, mutta meni kuitenkin oikein mukavasti. Yhdessä kohtaa tuli pitkä kaarros, otettiin se uudelleen ja heti meni paremmin.
Toisella "kontaktikierroksella" otettiin itseasiassa hyppy - kepit - hyppy - sarjaa, joka oli itse asiassa taas tosi vaikea. Voi kun saisi sen pujottelun joskus sujumaan kunnolla... Nyt on kuitenkin hyvä että on otettu siihen ne muut esteet matkaan. Huomasi ainakin ettei se olekaan niin helppoa kuin äkkiänäinen luulisi..