Reenailtu ollaan vaikka en ole jaksanut kirjoitellakaan reeneistä. Pääpaino on nyt tietenkin ollut Rasan tokoreeneissä ja etenkin alokasluokan liikkeissä. Kuuma ilma on vienyt monesti enimmät säpäkkyydet pois mutta ihan mukiinmenevällä mallilla alokkaan liikkeet ovat. Paikkamakuu on ihan kaamea, pysyy kyllä vaikka lähtee toisia koiria ja on elämää ympärillä mutta vinkuu ja on levoton. Mulla on pinna tosi tiukalla tän liikkeen suhteen kun se ei tunnu etenevän vaikka ollaan reenattu porukassa ainakin kolme kertaa viikossa...
Seuraaminen on ollut nyt ihan ok mallilla. Vasemmalle käännökset hieman hankalia ja sellaisen hyvän draivin löytäminen on aavisyuksen välillä helteessä hankalaa mutta ihan ok mallilla. Jäävät liikkeet kohtuullisen varmat mutta välillä tosi hitaat, eli nyt viimeiset reenit tehdään vain auttamalla ja niihin intoa mukaan.
Luoksetulo tuntuu nyt tosi hyvälle. Tässäkin jäi jonkun kerran liian kauas mutta nyt näyttäs hyvälle. Hyppy on koko ajan ollut kunnossa ja se on kiva liike.

Kotona ollaan tehty liian vähän kaukoja, joten istuminen jumittaa ajoittain. Nouto (myös pikkumetallilla) näyttää hyvälle ja tunnari aikalailla entisessä mallissa.

Martti on päässyt tokoilemaan kotona ja Rasan joukkuereenien jälkeen. Vire on ollut kohdallaan helteistä huolimatta. Eilen tehtiinkin sitten pk alokasluokan liikkeet tasamaanoutoon asti palkatta ja palkka vasta siitä. Aivan seuraamisen lopussa pientä herpaantumista mutta muuten vaan nousi koko ajan, hieno homma! Noudossa on nyt ollut vierailla kapuloilla ongelmia, mutta eilen otti miettimättä kapulan.
Saatiin Lauralta italianpallo joka on tuonut merkkiin ihan uutta potkua! Nyt voi palkata hienot merkit superpalkalla! Martin kanssa ollaan tehty harvakseltaan erimoisia tokojuttuja ja tunnari on joka kerta onnistunut täydellisesti, ruutukin on ollut melkoisen hyvällä mallilla mutta ohjatussa pientä säätöä.

Maastoja ei olla nyt reenattu ollenkaan. Onkin ollut aikas mukava lomailla :) SM tokojen jälkeen voisi ottaa pienen maastokuurin eli Rasalle jälkeä ja Martille hakua. Martin kanssa olisi enemmän tarkoitus sitten puuhailla jos saataisiin elokuun lopulle koepaikkaa.