Tämän viikon teemana on palkkaamattomuus tai oikeastaan palkitseminen äänellä /lelulla /leikillä. Kokeeseenkaan kun ei sitten niitä lihapullia kanneta...

Tänään ollaan oltu tosi ahkeria:

Aamulla ennen töihinlähtöä tunnari. Eka (pelkkä piilotettu kapula) oikein bueno. Toinen (häiriönä kasa kapuloita) hurjan epävarma. Tietää ihan selvästi, että niitä ei saa vaan ottaa ja on todella ylivarovainen. Tämähän ei varaankaan johdu jonkun nimeltämainitsemattoman idiootin pariin otteeseen käyttämästä liian pahasta käskykielestä... No, en antanut periksi vaan otettiin uudestaan, ja pirskules! Se alkaa toimia!! Nenä auki toi höpsö etsi, löysi ja toi super ilosesti! Naapurit saivat ainakin riemukkaan herätyksen... Tunnarista palkkasin joka kerta ihan normaaliin tapaan, tätä ei passaa vielä jättää palkatta.

Töiden jälkeen lenkillä otettiin seuraaminen, liikkeestä maahanmeno ja kaukot. Kaikki muut tosi nappiin, mutta tälläkertaa kaukojen maahanmenot vaisut. Palkkasin ilman namia. Hetki huilia ja otattiin pari ripeää maahanmenoa, joista sitten nassepalkka. Pihassa vielä kaukot uudelleen, tälläkertaa seisomisen kanssa ja aika hyvin meni. Iltaruualla VOI kaukot ja seisomisesta maahanmano kerralla nappiin! Hienoa Martti!! Iltalenkillä ois tarkoitus ottaa vähän seuraamista lelupalkalla.