Meinas ihan unohtua päivitellä aksahommia. Pääsiäisenä oltiin Joensuussa JoA:n ihanassa uudessa hallissa kisaamassa. Ei jäänyt taas paljon jälkipolville kerrottavaa mutta ihan hyvä mieli jäi :) Ollaan me vähäsen kehitytty.

Yksi ainoa video löytyy osoitteesta: http://www.youtube.com/watch?v=aYsMqNUkx1o&feature=youtu.be

Toi on lauantain viimenen rata.

Tuloksia ei vielä ole tullut mutta koetan muistella miten me sählättiin... Perjantaina eka rata oli hyvä! Yhdelle esteelle en ohjannut loppuun asti, joten tuli kielto mutta muuten sujuvaa ja hyvää tekemistä. Tokalle radalle mulla oli ihan kakka suunnitelma, ohjasin huonosti joten ei mennyt ihan putkeen siis. Ainoa positiivinen juttu oli kepit, jotka Rasa hoiti hienosti (allekirjoittaneesta ei voi samaa sanoa...).

Lauantaina eka rata oli sujuva ja aikamoinen flow tuli radalla jo. Loppusuoralla tuli sitten kämmi, eli ainoa huono kontakti keinulta (karkasi) johti siihen että olin myöhässä joten toiseksi viimeseltä esteeltä kielto ja rima alas. Sain tsempatua kuitenkin vielä viimeselle radalle joka meni ihan kohtuu hyvin, ei edes lentokeinua tehnyt vaikka meinasi (keinu on kyllä ruma muuten). Kepeille en malttanut odottaa ja antaa Rasalle tarpeeksi tilaa, joten kepeiltä kieltovitonen. Lisäksi lopussa löysällä ohjauksella meinasi karata A:lle, josta hermeettinen kiekura mutta kuiteskin oikeiden esteiden kautta maaliin.

vaikka rasa tuntuu mun käteen nopealle niin sitähän se ei ole eikä asiaa auta että mun ohjauksesta tulee jotain megakiekuroita. Toi hallin pohja on ihan superhyvä koiralle ja Rasa kulki paljon paremmin kuin treeneissä.

Kivaa kuitenkin oli, koko viikonlopun oli hyvä tsemppi päällä ja laji on kyllä ihan mahtava! Seuraavaksi sitten Varkauden kisoihin pari rataa juoksemaan!