Onpas jäänyt paljon reenejä kirjaamatta tällä viikolla. Otetaan vahinko takaisin sen minkä nyt muistaa. Keskiviikkona ajettiin Ullan polkema noin 1,5 - 2 km pitkä, 1,5 tuntia vanha metsäjälki. Jäljellä oli kuusi esinettä, puron ja tien ylitys ja muuta mukavaa. Martti nosti ensin takajäljen ja vaihtoi suuntaa vasta kun eteneminen oli estetty. Yksi esine meinasi jäädä, muuten meni aikalailla huipusti ja hyvällä motivaatiollakin. Martti jäljesti suurimman osan matkaa vapaana ja vauhti oli aikalailla reipas. Kiitos Ullalle hyvän jäljen polikemisesta!

Torstaina tottisteltiin hiukan yöllä. Vitutus oli niin massiivista että ei viitsinyt paljoa rehkiä. Sain kuitenkin kasattua itseni asialliseen reenaus mielentilaan ja Marttikin toimi ihan kivasti.

Perjantaina saapuikin mieluisia vieraita eli ensimmäiset AGI SM vieraat Satu ja Maisa! Sadun kanssa lähdettiinkin hetipian treenaamaan kanavalle. Martille pusikkoon mielikuvaharjoituksena jäljen nosto pitkältä ja hankalalta janalta. Homman juonena oli saada motivaatio kohdilleen janalla etenemiseen. No siinä onnistuttikkiin ihan hienosti, harmi vain että nosti väärän jäljen... Onneksi kesti oikean jäljen etsimisen ja eka ja ainoa esinekin löytyi pienen ponnistelun jälkeen. Samalla tottisteltiin  pikkupätkä. Ensin pojat saivat harjoitella  kehään menemistä ja peräkanaa ja vierkkäin kulkemista ja vielä ohituksia. Martin kontakti ja paikka suorastaan kiitettäviä. Mahtavaa! Seuraaminen muutenkin aika mukavan oloista, palkkasin pyörähtämällä oikeaan (niin pitkälle kuin milloinkin pääsin) ja se toimi ihan kivasti. Noutoa otettiin pullolla, sujui ihan kivasti sekin. Namikippo tälläkertaa taskusta.

Lauantaiaamuna (!) team Ahkerat kokoontuivat taas kanavalle. mahtaville jälkikoiranaluille eli Loikkaselle ja Chilille jäljet ja Martille tottista. Mitähän me oikein tehtiin? Seuraamista ainakin... ei mitenkään kehuttavaa, mutta pysyihän toi nyt jotenkin. Äh, huonomuistisuus vaivaa...
Illalla vielä raunioille. Martille kolme maalimiestä mahdollisimman vaikeapääsyisissä paikoissa.  Kaikki maalimiehet vieraita, mahtavaa luksusta! Martti ohjautui hyvin, työskenteli mukavan itsenäisesti ja rohkeasti ja ilmaisi hyvin. Oikein kivat treenit.

Iso kiitos koko viikonlopun treeniporukalle, etenkin vieraileville tähdille (Satu, Maisa, A-L, Maiju ja Anna) skä tietty omalle porukalle! Ei sitä äkkinäinen uskoisi mitä kaikkea sitä agi SM kisoista käteen jääkään :)  "kouluta ite paremmin!" ;)