Meille tulee kohta perinne käydä Lieksan kokeessa päättelemässä jälkikautta pelkkään tottikseen! :D Tätä menoa jos karsintaraja ei oleellisesti muutu niin viiden vuoden päästä päästään jo maastoon jos joka vuosi parannetaan se kaksi pistettä :D

Martti tuntui tosi kivalta aamusta (on tuntunut jo jonkun aikaa pelittävän hienosti). Osasin siis odottaa että sirun katsomisessa tuli taas ääntä, mutta ei mitään kummallista. Ennen suorituspaikalle menoa vire oli mahtava mutta tuttuun tapaan ilmoittautumiseen mennessä ja siitä paikallaoloon siirtyessä se laski kuin lehmän häntä. Mulla oli sitten paikallaolopiilossa hyvää aikaa miettiä ja koota ajatuksia. Päätin että minen tästä lannistu ja tsemppaan koiraa parhaani mukaan ja se kannatti!

Seuraamiseen lähti oikein kivasti kamalasta alustasta huolimatta. Pitkän suoran puolivälin jälkeen kämmäsin (taas!) ja annoin Martille "kääntymisavun" jatkaen toki suoraan... Martti tästä vähän hämmentyi ja rytmi hävisi temponvaihdoksiin saakka joissa taas paransi. Sitten ihan ok seuraamista henkilöryhmään asti jossa muutamia herpaantumisia.
Istuminen oli tosi hyvä ja varma. Seuraamiset tuntuivat tästä eteenpäin kaikki jäävät tosi hyville. Maahan meni suht nopsaan mutta luoksetulo oli hitahko ja tuli suoraan sivulle. Hetsasin siitä vähän, hyvä seisominen ja nopea luoksetulo viimeiseen 1,5 m saakka jossa sitten ravilla (olen tästä kyllä tosi tyytyväinen).
Tasamaanoudossa lähti nopsaan kapulalle, olisi voinut nostaa nopeammin ja palautti ravilla. Minä kehuin noutojen välissä kun vaihdettiin kapuloita ja Martti oli vähän liian kiinnostunut henkilöryhmästä ja annoin lisäkäskyjä seuraamiseen. Tämän vuoksi sitten kaikki noudot tyydyttäviksi ja puutteellisiksi! Huhhuh... Noh, elämä on ;) Oli niissä estenoudoissakin huomauttamista, molemmissa luovutti hiukan kaukaa ja niin että nenä oli mun vasemman jalan kohdalla (mutta suorassa) mutta näistä ei tuomari sanonut mitään. Estenoudossa heitin kapulan ihan minne sattuu mutta Marttihan hoitaa homman ilman apuja. Kavereilta tuli kommentti että oli aika hienon näköisesti hoidettu :)

Eteenmenossa ihan ok (edistävä) seuraaminen, hyvä eteneminen (en tiedä minne sen olisi pitänyt mennä kun ei _kuulemma_ mennyt suoraan ja jäi istumaan. Kokonaisuudessaan 75 pistettä ja toivomus reippaampaan suoritukseen.

Itsellä jäi tosi hyvä mieli kun Martti meinasi koomata mutta ei koomannutkaan. Tehtiin oikeasti yhdessä hommia ja Martillakin oli kivaa. Vähän meinasivat välillä häiriöt viedä mutta pääasiassa tosi kivaa työskentelyä mun pikkiseltä! <3 Maastoon tuo ei riittänyt, karsintaraja taisi olla 83. Nyt jäädään miettimään talven ajaksi että mitä ensi kaudella kistaan PK puolella.

Kiitos taas kaikille ihanille ihmisille tsemppauksesta! Oli aivan mielettömän upeita tottiksia ja hieno päivä säästä huolimatta. :)