Eilen suunnistettiin pellolle jäljelle. Rasalle oli lyhkäinen, noin 40 m jälki, jossa alussa ja lopussa nameja ja välillä joitain pätkiä joissa namia vain oka toisella askeleella. Ehti vanheta noin 45 min, jäljellä oli kolme purkkia. Lähti jäljelle tosi innoissaan ja nenä kävi flättimäiseen tyyliin hirmuista tahtia äänitehosteiden kera. Meni tosi motivoituneesti ja häntä heiluen. Pikkuisen oli tarkistelua, vaihtaisi mieluusi ilmavainulle aina tilaisuuden tullen. Jos houkutus tähän kävi liian suureksi, pysähdyin ja odottelin että rauhoittuu jäljelle. Ajoin nyt vähän kauempaa mikä tuntuikin olevan aika toimiva homma.
Purkkien kanssa pyrin naksauttamaan taas purkin noteeraamisesta, mutta ainakin kahdella viimeisellä ehti mennä niin nopeasti maahan että naksu tuli samaan aikaan. Tämähän ei tietysti ollenkaan haittaa :)

Jäljen vanhenemista odotellessa Vertti tottisteli pikkuisen ihan perushommia. Ensi viikolla aloitetaan Martin kanssa tokon reenaaminen niin jospa Vertillekin tulisi samalla vähän vaihtelua harjoituksiin.

Vertin hotspot kortisonikuuri loppui eilen mutta sillä on kainalossa aikamoinen ihottuma. Ollaan nyt putsailtu sitä illalla ja laitettu yöpaita päälle ettei ainakaan yöllä pääse nuolemaan. Pitää nyt jatkaa tätä + bebanthenia ensi viikon alkuun asti ja jos ei sitten tokene niin pitänee käydä lääkärissä. :-/ Rasakin säikytteli tällä viikolla ontumalla, mutta se meni onneksi aika nopeasti ohi. Rasa on kyllä taas ihan jumissa ja liikkuu hassusti. Onneksi edes Martin kanssa on helppoa terveysrintamalla! :P