Martin kanssa otettiin laatuaikaa ja käytiin ensin lenkillä, jossa tehtiin pieni esineruutuharjoitus. Tallasin vain kapean suikaleen, esineenä kuminen pallo. Hyvin ja aktiivisesti etsi (ainakin siltä kuulosti, pimeässä metsässä kun ei oikein mitään nähnyt) ja hienosti palautti. Lenkiltä mentiin melkolailla suoraan tottikseen, jossa pieni seuraaminen ja samalla muutama laukaus (ei noteerannut) lähinnä mun mielen rauhoittamiseksi. Siitä sitten noutojen kimppuun, eli hyppynouto apulaudoilla ja matalampana. Hetsasin aika huolella mikä kannattikin, koska koko liike oikein hyvä ja reipas. Estenouto ilman hetsausta ja oikein hyvä ja reipas (tosin este oli edelleen jäätyneenä ja matalassa asennossa). Loppuun vielä kokonainen eteenmeno, josta sitten iso palkka. Martti oli tosi hyvällä mielellä mukana.

Joka päivä ollaan reenattu hyvin lyhyttä pätkää Martin ja Rasan kanssa lelupalkalla. Marttikin on toiminut tosi kivasti lelunkin kanssa ja leikkii mielellään. Olen tarkoituksella pitänyt hetket lyhyenä ettei pääse kyllästymään. Merkkiä, ruutua ja ohjattua otetaan kaikkia vuoropäivinä koska näissä on nyt eniten työnsarkaa.
Rasa on aivan liekeissä kun pääsee jotain tekemään, mistä syystä minulla on nytkin huuli halki... Seuraamisessa ei ole juuri mitään tolkkua (painaa, estää ja pompottaa) mutta ainakin se on kivaa :) Luoksetuloa ja jääviäkin ollaan otettu pienissä palasissa, samoin paikkamakuuta. rasan kanssa saatiin paikka tokon pienryhmästä missä on tarkoitus käydä nyt talven ajan ainakin. Jospa saisi Rasankin kokeeseen jonkun ajan päästä.