Mukavan reippaalla ja tuoreella porukalla tottistelemassa. Mulla oli pelkästään pojat mukana tällä kertaa. Vertti pääsi ensin hommiin, eli ensin joitain maahanmenoja, avo mallin kaukokäskyjä namilla avustettuna ja pieni paikkamakuu maaten. Paikkamakuussa toi vaikuttaa olevan oikein hyvä, sille saadaan vielä rakennettua hyvin Marttimainen paikallaolo (mikä on oikein hyvä). Lopuksi vielä perusasentoja ja leikkiä.

Toisessa osassa Vertti teki perusasentoja ja kontaktia ja nyt vasemmalle käännökset jo aikas kivoja. Loppuun vielä pikkuisen leikkiä ja vauhtiluoksetulo.

Martti teki siinä välissä sitten oman osuutensa, eli ensin kaukoja takapalkalla. Yksittäisiä siirtymiä ja viimein kokonaisempia sarjoja. Hurjan innokas ja täpäkkä ja tosi tarkkaa työtä, ei liikkunut mihinkään minne ei saanut. Seuraavaksi nouto isolla kapulalla hetsattuna. Hyvä meno, hyvä nosto, palautus reipasta ravia ja luovutuksessa vaikeuksia (se kapula painaa!). Tästä iso purkkipalkka. Seuraavaksi hyppynouto hetsattuna, apulautojen kanssa ja matalammalla esteellä. Tämä aivan loistava! Loppuun vielä seuraamisen liikkeellelähtö josta palkaksi taas leikitettiin porukalla. Olipas mukavaa, niin immeisillä kuin koirillakin! :)