Panu teki kanavalle päivällä lyhyen jäljen, jossa oli aika reippaasti kulmia. Martti eteni janalla jo paremmin (vaikka jana oli hieman tukkoinen) ja nosti jäljen ihan hyvin. Ekasta kepistä meni raillakkaasti ohi, mutta siitä eteenpäin jäljesti nurmella oikein mukavasti kovasta tuulesta huolimatta. Kuudesta kepistä nousi siis viisi, yksi tosin pienen jankkauksen avulla. Olosuhteet olivat kohtuullisen vaikeat, koska nurmialueella tuuli kovaa. Parannusta edelliseen, joten tästä(kin) on ihan hyvä jatkaa.

Illalla otettiin sitten tottista alakentällä. Aluksi PK paikallaolo Bongon tehdessä omia liikkeitä. Aluksi hieman epävarmuutta ja nousi puolittain istumaan. Kävin siitä palauttamassa ja sitten menikin ihan hyvin. Pikkuisen seurasi ympäristöään, mutta en semmoiseen viitsi puuttua. Muuten oli ihan kivan levollinen (tosin olin suurimman osan aikaa selkä koiraan päin). Seuramista otin taas naksulla ja palkkasin selän takaa. Se oli oikein innokasta ja paikkakin oli hyvä. Otin aluksi askelsiirtymiä ja sitten pitkiä suoria ilman välipalkkaa ja nämä menivät oikein mainiosti. Sitten hyppynoutoihin. Reijalla oli suuempiakin kapuloita, joten ensin naksutin kilon kapulan luovuttamisesta. Totutellaan tähän pikkuhiljaa. Hyppynouto oli ihan ok, tosin hieman nopeampi olisi kapulan nosto voinut olla. A-nouto menikin sitten ihan persiilleen.  Ei ottanut kapulaa,  ja mie en tietenkään esteen takaa nähnyt mitä tapahtui. Uudella käskyllä toi sitten kuitenkin jotenkin. Otettiin pelkkää palautusta lelulla, jos se hieman auttaisi. Nyt siis noutokuurille.... Eteenmeno oli hyvä, siihen voi olla ihan tyytyväinen.

Rasa oli agitreeneissä ennen tottista. Se on kyllä hurjan pätevä! mahdottoman reipas, rohkea ja nopea oppimaan. Kepeistäkin se pääsi jyvälle muutamalla kerralla ja kontakteilla sama juttu. Se on vaan niin armottoman nopea, että ei sen ohjaaminen tule mitään ylihelppoa olemaan. haastetta piisaa, mutta positiivisella tavalla.