Lauantaina otettiin koiruuksien kanssa suunta Savonlinnaan ja Kerimäelle tokoilemaan loistavassa seurassa koko viikonlopuksi (no totta puhuen kyllä me ehken vähän muutakin tehtiin...). Lauantaina päästiin Savonlinnan ihanaan, isoon, lämpimään ja hyväpohjaiseen halliin! Martti teki seuraavanlaisia juttuja: Kaukot (Päivikki takapalkkasi - otin lähinnä yksittäisiä vaihtoja ja nämä tosi hyviä!), tunnari isosti hajustetuilla väärillä, jossa alkuun aika pihalla mutta omakin löytyi - tää on vaan tosi vaikeaa.... Hyppynouto - hiano! Ohjattu, eka vasen, jossa myös hieno palkattu) merkki ja sen jälkeen oikea jossa haukahduksen takia ensin palautus merkille ja siitä hyvä nouto. Eka setti siis aivan yli odotusten, tosi hienosti Martti puuhasteli.

Tokalla kiekalla aloitettiin ruudulla, jossa palkkapurkki. Sitten luoksetulo, jossa muistaakseni otettiin sekä läpijuoksua että takapalkalla pysähdystä. Idarissa ei ongelmia, järjestystä en enää muista. Seuraamisessa sellaisia häiriöitä että tuttuja koiria ja immeisiä lähti hallista pois ja tutut koirat haukkuivat ulko-oven takana ja vieraammat ihmiset tekivät lähempänä häiriöitä. Tuttujen koirakoiden liikkuminen olikin todella vaikeaa mutta hyvin Martti sai skarpattua ja pääsin palkkaamaan tästä isosti.

Kolmannella setillä vielä PK-tyyliin ilmoittautuminen vieraan koirakon kanssa, eikä tässä mitään ongelmaa :)

Rasa teki vähän ruutua, joka ihana! Se alkaa ihan oikeasti nyt oppimaan ruudun! Otettiin myös seuraamista ja luoksetuloa kiertämisen kanssa ja taidettiin tehdä hyppynoutokin. Pikku pääsi tekemään keinua ja vähän perusasentoja ja olemaan söpö :)

Sunnuntaina reenattiinkin vähän isommalla porukalla liukkaalla kentällä. Arvasin että se on meille vaikea ja olonkin ajatellut ettei Martin tietenkään tarvitse tehdä niin hyvin kuin muualla, mikä teki hommasta rennompaa meille molemmille ja Marttihan sai sitten loppua kohden hienosti jo parannettua kun mamma ei kimpaantunutkaan. Ensin tehtiin käskytettyä seuraamista, josta välillä välipalkkaa. Vaikeeta oli kun oli märkää ja liukasta mutta sinä se päkitteli mukana. Palkaksi ruutuun namipurkille. Seuraavaksi kokonainen luoksetulo, joka hidas ja epävarma - mutta en koomaillut ja tästäkin palkaksi ruutuun namipurkille. Salamassa seurasikin jo tosi hyvin ja asennot olivat nin hyvät kuin ne noissa olosuhteissa voivat olla - palkaksi jälleen ruutuun namipurkille :) 
Seuraavaksi tunnari paljon hajustetuilla väärillä ja taas oli tosi vaikeeta. Saatiin se omakin sieltä mutta tuo on selkeästi Martille tosi haasteellinen juttu. Loppuun ruutu kokonaisena josta seuraamisesta iso loppupalkka.

Ihan lopuksi otettiin vielä äijäsiedätykset missä Martilla meni taas tosi kauan että muriseminen loppui. Omien hermojen pitäminen kasassa olisi hirveen vaikeeta mutta kai mie jotenkin selvisin. Pikku oli taas viikonlopun jäljiltä niin poikki että se sai tehdä vaan muutaman perusasennon ja mennä takas nukkumaan. 

Kiitos kaikille tokottelijoille! Oli tosi mukavaa ja toivottavasti nähdään pian uudestaan!