Tänään se taas niin konkretisoitui miten hienoa se on että molemmilla koirilla on oma ryhmä missä reenailla! Martin kanssa tukisukkiksissa hiukan harvemmin mutta sitäkin laadukkaammin ja Rasan kanssa VarPSin ryhmässä. Ilman tukisukkiksia olisin varmaan jo heittänyt toivoni Martin suhteen ja sieltä on tullut paljon apuja leikittämiseen, liikkeisiin, motivaatioon ja nyt viimeisimpänä palkkaamattomuushommia rasankin reeneihin. Ilman Rasan ryhmää taas ei varmaan olisi saanut aikaiseksi sitä koulutella ja nythän rinsessainen on jo edistynyt huimasti! Viime kesänä tähän aikaan sen kanssa ei tehty yhtikäs mitään! Eli siis iso KIITOS kaikille reenikavereille! Ootte ihan parhaita! <3

Sitten itse reeneihin: Rasalla oli tänään paikkamakuu tiheästi palkaten ja piilossa ravaten. Meni ihan hyvin, tosin varsinkin silloin kun olen näkyvissä vaihtaa lonkalta toiselle. Muutaman kerran taisi vinkuakin, eii hyvä... Yksilöliikkeissä tehtiin liikkurin kanssa kaikki alokkaan liikkeet ilman välipalkkoja. Seuraamiset olivat ihan hyviä. Kontakti ja paikka säilyivät hyvin mutta jonkun verran painoi (alussa tosi paljonkin) mikä teki vasemmalle kääntymisen hiukan hankalaksi. Liikkeestä maahan hyvä, luoksetulo muuten hyvä mutta lopussa joku aivopieru, eli jäi kauas ja meni maahan kun rupesin pyytämään sivulle. Tuli kuitenkin sivulle ekalla käskyllä. Liikkeestä seisominen hyvä ja hyppy oikein mallikas. Palkaksi heittelin palloa. Rasaa ei kyllä tunnu hetkauttavan vaikka palkkaa ei liikkeiden välillä tulekaan, mutta hyvä sitä on silti reenata, on sitten jo tuttua kauraa kokeessa.

Martti teki kentällä vain kontaktihomman ja sai siitä ison palkan (itse siis aivan passiivisena). Kotosalla sitten varsinaisia reenejä, eli pari pölkyn kierota ja merkkiä, koettaen odottaa että suoristaisi itse itsensä. Hienosti oma-aloitteisuus kasvoi ja oli pojassa draivia! Loppuun vielä riehakasta leikkiä pitkin pihanurmia :) Kivvaa oli!