Tokottelemassa taasen. Aluksi paikallaolo EVL-käskytyksellä. Tämä hieno, ei yhtään ennakointia vaikka en palkannut takaisintullessa. Kävin myös sisällä piilossa, mutta tämähän ei Marttia haitannut. Oikein mukava suoritus.

Sitten idaria. Tässä pientä säätöä. Kaikki jäävät oikein hyviä, mutta välillä meinasi ennakoida seuraamista ja välillä seuraaminen ei niin hyvää. Näitä molempia hinkattiin sitten jonkun verran. Luoksetulossa ihan selkeästi odotti pysäytyksiä ja vauhti ei ollut ihan niin kova mitä yleensä, mutta laukalla kuitenkin kaikki välit loppuun saakka. Ensin palkka pysäytyksestä, sitten maahanmenosta ja lopuksi koko liike ja rasiapalkka minulta.

Ruutu on taas näköjään aika hukassa :( Pitää nyt vahvistaa sitä _paljon_ ja joka reenissä. Pallolla meni ihan ok ja reenien lopuksi sai juosta myös namikipolle, joka on näköjään pakko pitää mukana ettei olisi ihan tylsää koko homma. Ohjattu kaikkinensa varsin hyvä. Palautusvauhti saisi olla reippaampi mutta merkki ja kapulalle meno molemmat tosi hyviä. Tunnarissa säädettiin taas ensin väärä ja toisella kerralla paljon huolellisempi nenänkäyttö ja oma.