Vähiin on jäänyt päivittely vaikka reenattu nyt vähän enemmän ollaankin. Tässä välissä on käyty mm Pipan ja Reetan koulutuksissa ja reenailtu useammassa porukassa. Meillähän on nyt kaksi treenipaikkaa eri halleissa ja koitan järjestää lappalaisillekin treenejä ja samalla päästä Ponderalle treenaamaan. Siihen vielä tokon valmennusryhmä ja nuorten koirien tokorinki. Ei pitäis ainakaan noista jäädä kiinni :)

Tiistaina oltiin kaarihallilla joka on kyllä huippu treenipaikka! Se pohja on vaan niin loistava koirien juosta! Tehtiin vähän seuraamista namista ja lelusta luopumalla, edelleen max 2 askelta pääsee. Jäävät liikkuroituna, palkka koiran takaa sen eteen heittämällä. Luoksetuloa kiertämisen kautta ja stoppeja siis samalla, palkkana erittäin suosittu tennispallo :) Noudossa sekä heitosta luopumista että ihan noutoa. Hyppyäkin vähän ja kaukoja. Kaukoja teki aika makeesti. Paikallaoloissakaan ei mitään erityistä.

Tänään sitten telkkistentien hallilla, jota ei kyllä jäädä ikävöimään, vitti se on pieni!! Ruutua alustalle, ensin oli ihan pihalla kun ruutu olikin liian lähellä. Sitten teki ihan hyviä. Otin kolmesta suunnasta. Väliin vain yksi ilman alustaa. Sitten metallikapulan  nostoja ja kantamista, nämä alkavat mennä aikalailla samalla mallilla kuin puisellakin, tosi mahtavaa! Tunnaria piilottelin. Eka oli vaikea, ei meinannut toimintakyky riittää mutta kun sen selvitti niin seuraavat kolme eri paikoissa menivät hienosti. Kaukojakin tehtiin jossain välissä mutta nyt ei ollut ihan niin hyvä.

Tokalla kiekalla paikkamakuu häirittynä, ok. Tähän tuli tehtyä kyllä aika hyvät pohjat vaikka itse sanonkin. Ei ole ollut mitään ongelmaa piiloon siirtymisessäkään. Seuraamista namista luopumalla ja epätoivo vähä puskee kun ei etene... Päätin että tämä viikko nyt ainakin jatketaan, ei siinä mtn menetäkään... kai...? Tein vähän käännöksiä joissa oli hiukka parempi. Sitten luoksetulon stoppia namia heittelemällä ja maahanmenoa samalla metodilla. Kyllä jokin joskus etenee... Tällä viikolla vielä huomenna Suonenjoelle (hoitovapaa, jee!!!) ja lauantaina onkin lappalaisten treenit :)

Ai niin! Ja ihan mahtavia uutisia viime viikonlopulta! Lauralle ja Surille TK2 tosi makealla ykkösellä, Lauralle ja Nosteen Taimi-mammalle EVL1 ja vielä Sadulle ja Kulolle ekasta kokeestaan ALO 1-tulos! Ihan mahtavaa!! Ensimmäinen ja jälkimmäinen siis Martin tyttäriä :) Onnea molemmille!