Vaikka nyt ei mitään suoranaisia menestymispaineita tai odotuksia ko kisoja kohtaan ole, niin nämä treenit on kyllä olleet aika herkkua. Mukavaa porukkaa useasta eri seurasta, hyvä fiilis ja silleen :) Oltiin siis taas Suonenjoella mutta tälläkertaa taas hieman eri kentällä. Neljää kehää koitettiin pyörittää mutta ihan ei mennyt treenien suunnittelu niin kuin strömsössä kun kehiä oli kuitenkin melkein koko ajan vapaanakin, ei siis mitenkään erityisen paljon häiriötä tällä kertaa. Riikka liikkuroi ja tehtiin taas samaa järkkää.

Viritteli vähän ennen kehänmenoa ja palkkain seuraamisia suunnitelmallisesti vasemmasta kädestä mutta oikealle kääntyen. Toimi hyvin. Ekassa kehässä maahanmeno, joka hieno ja palkkasin tullessa (jännite+ palkka). Seuraaminen seuraavaksi, ei kamalan pitkä, mutta haastava pohja, joten jouduin kerran huomauttamaan ettei saa silti mennä mistä sattuu. Palkkailin tiheästi kun teki hyvin ja tämä tuntui nyt oikeasti hyvälle, juoksut ja kaikki.

Seuraavaan kehään päästiin kohtuu äkkiä, tähän muistettiin ottaa kehätarkastuskin mukaan. Ekaksi hyppyä, palkkasin ensin menohypyn lelulla. Seuraavassa palkkasin istumisen mutta este oli (liian) matala joten Noste ei viitsinyt hypätä takasin vaan rapsautti esteeseen. Otettiin paluuhyppy varmaan kolmeen kertaan ennen kuin pääsin palkkaamaan puhtaasta hypystä. Laiskiainen! Luoksetulossa eka loppuasentoon asti, lähti hyvin mut viimeset metrit huonot ja jäi himpun kauas. Tokalla lelu heti stopista. Kolmas niin että jätin seisomaan ja kutsuin siitä, ei olla näitä otettu joten ensin ajatteli ohjattua mutta lähti kuitenkin hienosti ja palkkasin leluun.

Kolmanteen kehään taisi olla hiukan odotusta, ei paljon kuitenkaan. Seisominen ok, palkkasin jännitteen kanssa takaisintullessa ja otin vielä kiertämisen. Jostain syystä ei istunut pertsaan ekalla käskyllä. Hieman kuuntelua siis, kiitos! Kaukoissa oli myös aluksi hieman kuutamolla toisista koirista, pitää nyt muistaa palkata keskittymisestä.

En muista yhtään että odotettiinko neljänteen kehään ollenkaan... Mutta siellä nouto, ekalla etsi kapulaa aika kauan kun se hävisi heinikkoon mutta palauttamaan lähti hyvin. Tokan taisin ottaa hetsattuna ja loppuun asti, meinaa jäädä liian kauas.

Paikallaoloon sai odotella jonkun aikaa ja suurimman osan jaksoi olla hyvin mutta aika lopussa haisteli kerran ja siitä myös lonkka-asento.

Tämä viikko kun jaksettaisiin vielä treenata mahdollisimman paljon, maanantaina ois Suonenjoella tottikset ja sitten loppuviikko huilaillaan ennen kisoja. Olen kyllä ihan supertyytyväinen jos ykkönen saadaan ja silloin ehken koitetaan loppuvuodesta uusilla säännöillä vielä avointa mutta ympäristö tulee olemaan sen verran haasteellinen että en ihmettele jos ei ykköseen yletä. Siinä tapauksessa taidetaan siirtää ajatukset jo voittajaan.