Eilen illalla käytiin pitkästä aikaa agi treeneissä. Meno oli villiä... hurjasti koiria, kamalasti meteliä. Ei mitenkään sielu levännyt... :)

Itse rata meni aikalailla mukavasti. Siinä oli vain hyppyjä ja putkia. Mie vähän kämmäilin välillä ohjauksissani, mutta Marti teki innokkaasti ja mukavasti. Miun pitää vaan oppia pitämään kättä ylhäällä kun haluan Martin olevan kauempana, muuten se tulee het lähemmäs. Odotellessa otettiin keppejä, sellaisella verkkokujalla. Aluksi hiukan arvelutti, mutta aika äkkiä alkoi sujumaan.

Itsenäisesti otettiin rengasta, joka aikalailla hapuileva, mutta saatiin onnistuneita toistoja. Kepit eivät ole koskaan menneet noin hyvin! Oikealta puolelta ohjatessa ei oikeastaan enää tarvinnut auttaa ja vasemmaltakin vain vähän. Näköjään tauko tekee hyvää... Kontaktit edelleen mainiot, niissä ei ongelmaa.

Välillä otettiin pieniä pätkiä seuraamista, mikä oikein mainio. Oli ainaki kovasti häiriötä! Ihan hyvää tekee tuokin. Pitää yrittää ehtiä noissa agi treneissäkin käydä, on se kumminkin niin hyvää treeniä tokoakin ajatellen. Ja saahan siinä vähän erilaista liikuntaakin.

Tänään oltiin reippaita ja tokoiltiin hiukan aamulla. Aloitettiin askelsiirtymillä, joissa aiheena tarkkuus paikan suhteen. Intoa piisasi ainakin! Metallinouto tosi hieno. Palautuskin aivan supernopea. Hiukan jankattiin edestä sivulle siirtymistä, sillä siinä meinasi lähteä ääntä. Tunnari otettiin taas hajustamattomilla vierailla ja vain hetken aikaa mulla olleella omalla. Lähtiessä haukkui, enkä tietenkään raaskinut kutsua takaisin *tyhmä mie*. Haisteli  kuitenkin kaikki rauhallisesti läpi ja heti kun oikea osui kohdalle, nappasi sen varmasti suuhunsa ja kiikutti mulle (suoraan sivulle...) reippaasti ja pureskelematta. Mahtavaa! Loppuun vielä kaukoja takapalkalla läheltä ja kaukaa. Maasta seisomaan nousu oli taas hankala, joten sitä tehtiin paljon. On nyt niin innokas, ettei meinaisi millään malttaa pitää tassuja paikallaan. Hienoja toistoja saatiin kuitenkin aikaiseksi tässäkin.