Martin tassuhaavan paraneminen on ollut yllättävän hidasta. Se on hiukan haitannut täysipainoista treenaamista, mutta aikalailla nätisti se on tossu jalassa suostunut tekemään. Tunnari on edennyt todella hyvin. Sitä ollaan tehty joka päivä kerran ja edetty hyvin maltillisesti. Hienosti M on käyttänyt nenäänsä ja kertaakaan erehtymättä tuonut oikean. Nyt olen pitänyt omaa kapulaa niin, että sen hajustusaikaa on koko ajan lyhennetty. Ensi viikolla (jos kaikki menee hyvin) aletaan siirtää hommaa sille mallille, että vääriä aletaan hajustaa enemmän. Toivotaan että jatkuu yhtä hienosti!

Eilen otettiin luoksetuloja. Pysäytykset niin maahan kuin seisomaan olivat oikein mallikkaat. Palkkasin namilla, sillä en uskonut, että lelulla revittely ainakaan auttaa sen tassun kanssa. Ainoa ongelma on edelleen se lopun ravi. Mietintään...

Jäävissä istuminen toimii mallikkaasti, mutta maahanmenossa huomaa, ettei sitä ole hetkeen otettu kunnolla. Kunhan tassu paranee, niin lelulla tähänkin lisää virtaa ja sähäkkyyttä.