Meillä oli pieni mutta riittävä porukka hakumetsään joten pitkästä aikaa pääsin ihan oman ryhmän treeneihin. Mielessä kutkuttelee että nyt pitäisi alkaa laitella hakua valmiimmaksi mutta samalla vähän houkuttelee se kakkosjäljen korkkaaminenkin... Noh, katsellaan miten mahdutaan kokeisiin ja miten jaksaa mahaa raahailla minnekin.
Noste haukutettiin ensin keskilinjalla (minä ja maalimies molemmat). Sitten eka haamuna. Toinen suht lähelle pimeänä, niin ettei nähnyt keskilinjalle mutta ei vielä kunnolla piilossa. Kaarsi ensin liian kauas joten kutsuin pois ja lähetin uudestaan ja ilokseni into ei tästä yhtään kärsinyt. Kolmas samalla lailla ja neljäs taas haamuna mutta kauas. Irtosi tosi hyvin, oli innokas, käyttäytyi maaleilla hyvin ja haukkukin raikasi hienosti. Ensi kerralla laitetaan sitten pari maalia ihan oikeasti piiloon ja katsotaan mitä niistä tuumaa.

Koska oltiin niin reippaita niin otettiin vielä esineruutukin. Kapea kaistale, takakulmissa kaksi esinettä ja keskellä laidassa yksi. Kaikki siis valmiina. Otin alle yhden esineen viennin yhdessä ja sen noudon. Kaksi ekaa esinettä löysi suht nopeasti vaikka meinasi jäädä taas kiinni siihen ekaan esineeseen ja etsi samasta kohtaa toistakin. Kolmatta joutui etsimään ihan jonkin aikaa mutta ymmärsi jo paremmin alkaa käydä aluetta läpi ja kun sen tajusi niin ei mennyt kauaa kun esine nousi. Toivotaan että oppimista olisi tämän suhteen tapahtunut. Ihan hyvällä motivaatiolla teki kuitenkin joten tyytyväinen pitää olla.