Sunnuntaina kokoonnuttiin lappalaiskoiraporukalla Kuopion Hukka-halliin. Tokokenttä oli pienehkö ja alusta melko liukas mutta oli se aika luksusta päästä reenaamaan lämpimässä sisätilassa kun ulkona satoi vettä ja räntää. Iso kiitos Terhille järjestelystä!

Martti pääsi oikeastaan kolmeen kertaan hommiin. Ensin leikittiin ja Martti leikkikin ihan hyvin. Sitten tehtiin seuraamista ja olisi piänyt muistaa olla itse fiksumpi ja tehdä helpommin - nyt ei ilme ollut ihan sitä mitä halusin ja sama jatkui salamassa. Luoksetuloakin otettiin, vähän valui pysäytys eikä vauhti liukkaalla ollut mikään kovin mahtava. Ruutua piti hiukan etsiä muiden merkkien joukosta, sitä naksuttelin. Merkit oikein kivoja - alkaa selvästi olla jo hajulla asiasta. Ohjatussa vasen jees ja oikealle meinasi mennä ruutuun mutta sain sen sitten kuuntelemaankin. Tunnarissa ekalla oma (nosteli tosin vääriäkin) vaikka otettiin pitkään hajustetuilla väärillä.

Paikallaoloihin Martti meni tosi mukavan lunkina. Pikkisen pälyili muita muttei ottanut mitään isoja pultteja vaikka oltiin rivissä Loitsun vieressä. Hyvin oli molemmat paikallaolotkin.

Lopussa oltiin vielä hetkinen Tarran häiriönä, tehtiin merkkiä ja kaukoja ja jotain muuta pientä ja NYT oli ihan tosi hyvä asenne ja ilme! JESH!
Olipas mukava päivä jaihania ihmisiä ja koiria!