Oltiin Tiinan kanssa vissiin viime viikolla(ko se oli??) pellolla. Tehtiin eläinkoe eli noin tunnin vanhat jäljet jotka menivät aluksi reilun 50 m 5-15 m päässä toisistaan ja sitten kaarsivat kumpikin puolelleen ja ajettiin yhtä aikaa. Koirat eivät välittäneet toisistaan ollenkaan, Noste muutaman kerran hieman kuunteli Naavalle tarkoitettuja kehuja ja skarppasi sitten niistä. Ajoi sen alujn kyllä aika korostetun huolellisesti. Seuraavat kulmat veti hyvin mutta ihan lopussa tuli joku ihme hukka ja koska ajoin lyhyillä liinoilla niin katsoin parhaaksi päästää sen irti. Hetken tarkottuaan selvitti ja ajoi jäljen kepille (jonka ilmaisi kyllä aika vinoon mutta kuitenkin).

Viime torstaina tehtiin pientä voivoi katsastelua tokotreeneissä. Palkkasin liikkeiden jälkeen (paitsi alussa en muistanut). Ekaksi kaukot, liikkui ehken 30 cm? Aika hyvin siihen nähden ettei olla koskaan otettu täydestä matkasta ja vielä koko sarjaa... ;)
L:ssä istuminen ja joku muu, meni hyvin.
Luoksetulo ok
Seuraaminen aika vaisu :(
Ohjattu hyvä, vähän taas ennakoi stoppia
Tunnarissa nosti omaa kolme kertaa ennen kun toi --> lisää varmuutta edelleen...
Ruutu ok, luoksetuloon lisää varmuutta ja vauhtia
Hyppynouto hyvä

Kokonaisuuteen olin kyllä aika tyytyväinen, en ois uskonut että on noinkin valmis. Pitänee miettiä sitä tammikuuta sitten kuitenkin. Ehkä...?

Kotitreeneissä ollaan pidetty pääpaino kaukoissa (joka päivä, vähintään kahdesti), tunnarissa, seuraamisessa ja jäävissä. Jos ollaan oikein treenattutreenattu niin ohjattua myös mutta se ei oikein ikinä kotona suju lähellekään yhtä hyvin kuin muualla (eli suunnat eivät ole vielä tarpeeksi varmat).

Paljon on treenejä luvassa, alan pikkuhiljaa näköjään jo kiinnostuksenkin puolesta siirtyä hallikauteen kun toko vetää enemmän kuin jälki :) Jouni on käynyt Nosteen kanssa pari kertaa aksaamassakin ja  miekin aloitan aksakauden ensi viikolla! Jee!

Niin ja semmottis homma, että jos joku ois koirakärriä vaille niin täällä ois: RamED

image294.jpg