Voihan epätoivo! Ei tämä tokoilu ole kyllä ihan täyspäisten laji, tuntuu että koko ajan vaan löytyy enemmän viilattavia juttuja ja kaikki viilaukset edes ole kovin pieniä... Noh, asiaan, eli Martin kanssa ollaan ihan ryhmäreeneissä. Ennen kehään menoa otettiin vähän look at that- juttuja ja kontaktihommia päälle. Varsinaiset liikkeet aloitin paikalla istumisella (muut ottivat makuun). Hienosti pysyi istumassa eikä meinannutkaan mennä maahan. Myös itse istuminen varma ja rauhallinen. Odotusaikoina koittelin muistella give me a break hommia, seuruuta ja kaukoja. Hirveästi vetää nenä maahan, mutta ihan hyvää työtä teki, tosi ei mitenkään hurjan innokkaasti.
Liikkurin kanssa tehtiin vuoronperään seuraamispätkä, liikkeestä maahanmeno, seisominen ja luoksetulo. Muut ihan hyviä (varsinkin seuraamisen meni yllättävän hyvällä ilmeellä maan vetovoimasta huolimatta) mutta luoksetulossa lähti aavistuksen vaisusti. Vapautin laukasta ja palkkasin eteen.
Martin reenaamisessa pitää kiinnittää nyt tosi paljon huomiota palkkaamiseen ja erityisesti niin ettei nami tule napsahtaen nasseen vaan sitä pelataan ensin.

Rasakin sai aloittaa paikkamakuulla. Ensimmäinen erä kohtuu lähellä ja pikkisen haisteli (jätin sen kyllä vahingossa paikkaan jossa oli nameja maassa...). Toisesa erässä haisteli enää vissiin kerran vaikka kasvatin välimatkaa. On se kuitenkin eteenpäin mennyt. Omalla vuorolla aloitettiin seuraamisella, tai siis liikkeillelähdöillä. Ihan ok hommia, oli ainakin reippaasti lähdössä mukaan ja paikkakin hyvä. Loppuun otettiin muutama ruutuun meno, mitkä ei mitenkään erityisen hyviä mutta eipä tuota olla kovinkaan paljon viimeaikoina otettukaan.