Ilmeisesti blogi burn out meinaa iskeä... Noh, niin kauan menee hyvin kun ei ole reenaus burn outtia. Rasan kanssa koin jo kauhunhetkiä viime maneesitreeneissä. Se oli aivan lamaantunut! :( Nyt ollaan koko viikko tehty vaan patukalla viettiä ja kontaktia perusasennossa ja ihan pieniä seuraamisia. Ihan hyvälle taas näyttää. Sisällä olen naksutellut kontaktihommista.

Martin kanssa ollaan tehty ihan hulluna tunnaria ja ollaan saatu jo oikein hyvällä prosentilla onnistumisia ja mikä tärkeintä oikealla asenteella. Lekolla tehtiin palkatonta seuraamista joka meni kivasti. Sen jälkeen lelulla ja leikittämisen yhteydessä jääviä ja tämä olikin tosi hyvä homma. Luoksetulo kokonaisena,ohjattua jossa pientä haparointia ja paikkamakuuta jossa ei ottanut niin pahasti häiriötä kuin aikaisemmin. Tätä ollaan kotona reenattu Panun häiriköidessä. Ihan hyvillä mielin ollaan siis edelleen kokeeseen menossa, mutta aikalailla realistisella asenteella, eli voi taas tulla ihan mitä vaan. Martille olen naksutellut tassun antamista, joten se osaa nyt aika hyvin peruuttaa, ryömiä, painautua maahan pannukakuksi ja koskea mun kättä kuonolla mutta ei antaa tassua. Onkohan mun naktuttelussa jotain vikaa...? ;D

Vertti on saanut oman osansa naksuttelusta kosketusalusta hommissa ja jossain vaiheessa se on näköjään opetellut maahanmenonkin. Pikkuisen sisätokoja ollaan tehty mielen virkistykseksi.

Juupelin kennelissä on muuten pikku penneleitä! <3 Meinaa pentukuume iskeä mutta ei nyt ehken ihan pysty...

Maisakin oli viimein päättänyt ryhdistäytyä blogirintamalla ja Vinskin, Mantan ja Chilin bloggaus jatkuu toivottavasti ahkerasti! :)