Eilen illalla sain potkittua itseni infernaalisesta hyytymisestä huolimatta tokotreeneihin. Kyllä kannatti lähteä! Nyt vaan on jotenkin just se lähteminen tosi vaikeaa mutta pitäisi vaan jotenkin nyt potkiutua koska se tekee niin hyvää sekä mulle että koiralle. Lisäksi meidän ryhmästä saa ihan oikeita ja hyviä neuvoja! <3

Nosturi teki ensin rauhallisessa hallissa ruutua pallolle. Kerran tehtiin myös niin etten itse heittänyt palloa ja tyyppi oli ihan kuutamolla mutta sai kuitenkin lamppunsa syttymään ja pääsi pallolleen. Tätä pitää nyt muistaa tehdä ja ottaa se tyhjä ruutukin ohjelmaan mahd pian koska Noste jää niin helposti kiinni apuihin.

Hyppyä tehtiin apparin kanssa ja alkuhämäännyksen jälkeen teki taas tosi kivasti ja innokkaasti. Tää tarttee vaan aloitukseen lisää rutiinia mutta kun alkuun pääsee niin hyvin hakee jo vinostakin hyppyjä!

Luoksetulon loppuasentoon sain vinkin laittaa nami paidan "taskuun". Pitänee harkita ja kokeilla. Pikkuisen tuli eilen oikeaa kättä päin, joten palkkasin enemmän vasemmasta. Tiiviys on nyt aika hyvällä mallilla ja on aika hyvin ostanut sen ettei tarvitse kiertää sivulle.

Noutoakin vielä tehtiin, aluksi meni tosi huonosti ja alkoi jo ärsyttää. Sitten tajusin helpottaa karkuun lähtemisellä ja johan alkoi parantua. Äh, eikö tää mee koskaan eteenpäin??

Toka kiekka oli paikallaolot ja pentukoirat tekivät paikkaistumisen ja -makuun. Ihan hyvin pysyy, tosin asennon kanssa pitää olla tarkkana ja mielellään vielä katselisi mitä muualla tapahtuu. Olin itse ihan lähellä mutta en palkannut ihan jatkuvalla syötöllä. Ideana nyt lisätä aikaa ja kun aika sujuu niin sitten matkaa.

Kolmas kiekka taas yksilöliikkeitä. Tehtiin muistaakseni kaukoja, perusasentoja, pikkuisen seuraamista (khylläpä se onkin kädessä kiinni...) ja Johannan avustuksella muutama luoksetulo palkaten lelulla jalkojen välistä.