ei ole jaksanut kirjoittaa... Tässä tärkeimmät: Martin Taiga- siskolla todettiin HC, minkä vuoksi Martin jalostuskäyttöä lykätään kunnes se on vanhempi. Paskaa sattuu, mutta siihen tottuu.

Tänään oltiin taas Maaritin toko treeneissä.

Paikallaolossa mentiin koirien taakse piiloon. Kyllä huomasi, että kukaan ei ole suostunut tätä treenaamaan pitkään aikaan. Ylipäätänsäkin kaikki häiriöpaikallaolot ovat olleet ihan minimaallisia. Perseestä tämä. Mistä saisin mie häiriötä????????? Martti siis kääntyi kyljelleen ja jonkun verran siirtyi rintamasuunta. Ärrrsyttävää. Ok, ei iso virhe, mutta silti. Mie alan vissiin keskenäni kiipeillä katoille ja vaikka minne sitä piiloon.

Ryhmäseuraaminen todella vähillä palkoilla yllättävän hyvä. Hiukan väljyyttä välillä, mutta ei mitään mitä ei omalla reippaudella voisi korjata.

Liikkeestä maahanmenot(!!) ja seisominen tosi pop! Istuminen hiukka epävarma, mutta istuu kuitenkin.

Luoksetulo: ensin pysäytyksellä, mikä oli loistava. Sitten suora - hyvin, pysäytys+maahanmeno - epävarma ja väärin ajoitetut käskyt ja loppuun suora pitkältä matkalta - vauhtia riitti ihan simona.

Hyppynouto hiukan hakusessa. Tosin oma paikka aika huono. Tähän aletaan tekemään lisää varmuutta ensin matalemmalla esteellä.

Kaukot ok. Seisomisesta maahanmenoa edelleen hiottava.

Ruutu oli tosi hyvä! Mie olen siitä NIIIN iloinen!