Eilen raahauduin puolikuntoisena tottistelemaan, että sai edes vähän nenää ulos pääsiäisen aikana. Vertti sai ensin syödä päiväruokansa opetellen samalla lähinnä sitä että hirmu kivaa olla immeisen liki ja pikkisen kontakti juttujakin otettiin ja luoksetulon loppupaikkaa.

Rasa ja Panu ottivat pienen paikkamakuun ja seuraamista. Sarin hyvässä opetuksessa tuli hyviä vinkkejä palkkaamiseen patukalla, koska neitiliini oli pikkisen poissaoleva. Hienosti petrasi kuitenkin kun Panu ei heittänytkään pyyhettä kehään ja tuloksena olikin oikein mallikkaita suorituksia. 

Martilla oli aika pieni "ohjelmisto" kun kunto (minulla) ei meinannut oikein riittää. Aloittelin kontaktista taasen ja palkkasin sekä suusta että kädestä. Märkyys ja uudet ihmiset vaikuttivat kyllä selvästi mutta ihan ok toimintaa. Sitten otin palkkaukseen namisukan ja sen jälkeen ei enää märkä kenttäkään haitannut yhtään! Kivaa seuraamista ja oikein hyvä asenne (otin aika vähän mutta kuitenkin). Jäävissä istuminen oli hieman epävarma, johtuen varmaan siitä että ollaan niin paljon idaria otettu. Luoksetulossa vähän hämmentyi patukkapalkkaa mutta saalisti kuitenkin ihan kohtuullisesti ja leikki ihan intopiukeana! Loppuun vielä eteenmeno, jossa ISO palkkapurkki jonka mie näin toiseen laitaan asti ei sattunut Martin silmiin xD Hienosti on kyllä ehdollistunut että siellä se päässä on, koska seuraava osoite oli lumipenkka ja siitä eteenpäin. Hassu koira. :)

Olipas kiva kun pääsi pitkästä aikaa alakentälle ja sai PK tottikset vauhtiin. Vielä kun saisi esteetkin sinne niin johan alkais lyyti kirjottaa.