Eilen reenattiinkin aika perinpohjaisesti. Kummasti sai uutta potkua kun kokeen liikejärjestys on tiedossa. Ennen lenkillelähtöä leikittiin siis hyppynoutoa lelujen kanssa ja niillä palkaten. Otettiin myös pikkuisen seuraamista. Tunnarikin kokeiltiin, Martti haisteli tosi tarkkaan, oli tosi pöllämystyneen oloinen, eikä osannut ratkaista. Ainoa selitys minkä keksin oli se, että kapulat olivat liian samanhajuisia. Hajustin omaa sitten hiukan enemmän niin onnistui.

Lenkin jälkeen verryttelyksi hiukan seuraamista palkaten. Sitten yhteen putkeen luoksetulo (aavistuksen hidas pysähtyminen), ruutu (lopun seuraaminen levotonta, muuten ok) ja tunnari (perfect!!) ja lopuksi palkalle. Kun palkka (eli Cesar purkki) oli syöty, Martti kipitti takaisin reenipaikalle, ja oli ihan sen oloinen, että ei tätä ny tähän lopeteta! Hassu pieni!

Lähdettiin vielä käymään kaupassa ja kaupan parkkipaikalla häiriöseuraamista. Ja kylläpä muuten häiriintyikin! Voi hanuri.. tätä on siis reenattava tosi paljon useammin. Sain onneksi palkattua onnistumisista ja loppua kohden keskittyminen parani. Ei silti kovin lupaavan oloista...