Lähikentällä iltakokeessa Rasan kanssa. Tuomarina Katja Rautiainen. Reenattu ei olla tarpeeksi joten odotuksia ei juuri ollut, tuli joitain yllättäviä onnistumisia mutta tuli niitä epäonnistumisiakin, joten tälläkertaa kartutettiin tosiaan vaan sitä kokemuspuolta. Kenttä oli ihan loistava, me ei oltu siellä ennen käytykään. Liikkeet tehtiin SM kisoja ennakoiden kahden liikkeen sarjoissa. Osallistujia oli vain neöjä, joten ei mennyt koko yötä näinkään.

Paikalla istuminen: 9,5 jesh!! Tätä työstettiin eilen ja ennen koetta. Ihan lähtiessä pieni painonsiirto mutta muuten pysyi rintamasuunta hyvin
Paikkamakuu: 8 kaksi käskyä maahan

seuraaminen: 8,5 hyvä ilme, ok paikka. Tuntui hyvälle ja ei voinut olla huonoa kun Katjalta saatiin tollaset pisteet! Välillä aukee kuulemma vähän.
Z- m-i-s 6 liian painokas istu-käsky ja maahan meni jotta heilahti

Luoksetulo 8,5 stoppi jo ihan kohtuullinen, maahanmeno venyi hiukka enempi
Ruutu: 0 uppos ruudusta läpi (minne meni kaksi muutakin koiraa) eikä kuunnellut pysäytystä kunnolla ja / tai en pysäyttänyt ajoissa. Tässä ja ohjatussa näkyi eniten treenin puute.

Ohjattu: 0 lähti merkiltä mun vasemmalla puolella ollutta merkkiä kohden. Palasi takas merkille kuiteskin ja haki hienosti vasemman kun sai herneet kohdalleen.
Hyppynouto: 10

Tunnari: 8,5 kääntyi mun mukana! jesus! Vähän piti tarkkoa muttei niin paljoa kuin reeneissä.
Kaukot: 8 aika reilut pisteet ehkä? Liikkui niissä tutuissa eli seisomasta maahan ja istumaan

Yhteensä 209,5 pistettä, 3-tulos, sij 3/4
Tästä jatketaan! Mitä pitää nyt muistaa: paikkamakuissa rintamasuunta + harjoittele häiriköiviä liikkureita, seuraamista paljon, zetan juttuja varmemmaksi, luoksariin vaan toistoja vaikka kiertämällä, kyllä se auttaa kuiteskin. Ruutua alustalla(kin) ja tähän pitäis saada myös niitä paljonpuhuttuja toistoja ;) Ohjattuun sama homma ja häiriömerkkien ja ruutujen kanssa erityisesti. Kaukoja joka päivä vähintään kerran, mieluusti paljon, paljon enemmän!!

Noste sai tehdä pienen pentureenin ja oli ihana! Ehken ekaa kertaa jopa vähän ennakoi maahanmenoa! Jee! ja kun oltiin syöty ja poistuttiin kentältä niin leikki ihan raivopäänä! <3 voi pieni!

Martti sai tehdä ilmoittautumisen ja eteenenon hirrrrmu isolla kentällä. Ekalla painui jonnekin reunaan roskalle mutta tokalla parempi. Hyvä reeni! :) Martilla hyvä asenne!