Ihan aluksi tehtiin paikallaoloharjoituksia rivin lähellä. Palkkasin suht tiheesti ja tehtiin siis sekä istuminen että paikkamakuu. Vähän välillä meinaa liikkua mutta alkaa olla aika hyvin kärryillä mitä tässä haetaan.

Noste oli pikkuisen hämmennyksissään kun oli uusi paikka ja uusia koiria ja uusia ihmisiä. Häiriöttömät jutut ja mun lähellä tekeminen meni ihan hyvin mutta jos heitti noutokapulaa häiriön suuntan niin pieni polokoira oli sitä mieltä että nyt ei pysty. Pitää muistaa että se on oikeasti tosi pieni vielä. Aloitettiin ruudulla jonne meni hienosti pallolle nelisen kertaa. Hyvä ilme ja vauhti.

Sitten vähän hyppyä niin että Satsu palkkasi esteen taa, hyvin haki kun ensin hoksasi että joo, se on ihan semmonen samanmoinen hyppyjuttu mitä muillakin esteillä.

Noudosta koitin ensin kapulan nostoja mutta ei maasta halunnut nostaa joten annoin kädestä ja palkkasin lelulla, tää vähän hämmensi. Koetettiin vauhtinoutoa mutta ensin vaikeaan suuntaan. Sitten tajusin helpottaa ja johan lähti tojeksimaan joten siitä sitten tauolle.

Tokalla kierroksella ensin taas kolme ruutua, sitten luoksetulon loppuasentoa (tän on nyt hoksannut, tosin auttaa pitää vielä), vauhtiluoksetulo leluun, vähän kaukoja (nyt hienot! ei sählätty kumpikaan) ja pikkusen helppoa seuraamista imuuttamalla. Oli tosi kivat treenit!