Eilen nähtiin päivällä Tarun kanssa tokoilun merkeissä. Aluksi paikallaolot koemaisella palkkauksella mutta lyhennetyllä ajalla. Nämä oikein hyvät. Seuraavassa pätkässä tehtiin seuraaminen, idari, luoksetulo ja ruutu palkatta putkeen. Seuraaminen oli aika mukavaa, ei mitään super innokasta tai loistavaa mutta ihan mukavaa. Idarissa tosi huonot seuraamiset mutta varmat ja tarpeeksi nopeat jäävät. Luoksetulossa valju käsky ja hidas pysähtyminen. Lisäksi loppupätkästä pari metriä ravaten.  Ruutu oli aikas hieno, lopussa seuraaminen olisi voinut olla vielä tiiviimpää.

Tunnarissa meni taas pikkuisen säädön puolelle (ei saisi jäädä juttelemaan, odotuttaa tuota koska silloin se ehtii heti mennä väärään mielentilaan. Saatiin kuitenkin onnistunut suorituskin. Rasa teki vain pikkisen noudon luovutusta.

Illalla stten etsintätreenit. Rasalle kolme maalimiestä jotka se löysi aika mukavasti. Tuuli reippaasti ja hajun sai yleensä jo melko kaukaa. Käyttäytyi maalimiehillä ihan hyvin ja lopuksi vielä pikkisen haukutettiinkin pallolla.

Martille myös kolme maalimiestä. Kahdelta ensimmäiseltä 5 ja 20 haukkua (alkoi haukkua tosi aikaisin) ja mm toivat Martin minua lähemmäs. Nämä molemmat olivat vieraita ja haukku katkeili ensimmäisellä jonkun verran. Lieneekö sitten johtunut vieraasta maalimiehestä vai jostain muusta?  Kolmannelta pitkä ilmaisu. Kerran oli tassulla kopassut josta mm oli huomauttanut. Oikein tyytyväinen olen Martiskaisenkin reeniin.