Viikonlopuksi tuli Mari Joensuusta pitämään meille hakukurssia. Viikonloppu oli raskas, varsinkin lauantai venyi pitkäksi mutta niin mahtavan antoisa että kannatti kyllä! Iso kiitos siis Marille hyvistä neuvoista, järjestelyissä auttaneille ja kurssille osallistuneille!

Martin kanssa (niin kuin aika monen muunkin kanssa) otettiin teemaksi hallinta ja suorat pistot. Lauantaina tehtiin yliheittoja ja ilmoittautumisesta tuomari lähti karkuun! Pistojen suoruuteen panostetaan nyt osittain haamuilla mutta enimmäkseen hissukseen matkaa kasvattamalla. Hallittavuutta taas parannetaan yliheittojen avulla (mikä toisaalta auttaa myös suoriin pistoihn kun ohjattavuus paranee). Lauantaina ei saatu mitään ylettömiä onnistumisen elämyksiä mutta pientä edistymistä kuitenkin.

Sunnuntaiksi sitten muutin lähetystä niin, että en enää lähetä sitä "lennosta" vaan kädellä. Se toimi paljon paremmin kun nyt olen sisäistänyt sen kuinka se lähetys tapahtuu oikein. Martti eteni paljon paremmin suoraan. Kaikki pistot olivat suoria ja etenivät hyvin. Eli sunnuntaiksi tapahtui jo aimo harppaus edistymistä! Tästä saadaankin sitten yksi erotteleva tekijä partiointityyppiseen etsintään. Sitä ei kylläkään nyt harrasteta kuin esim. raunioilla. Muuten keskitytään tuohon hallittavuuteen. 

Täytyy siis muistaa että otetaan tuuli huomioon tarkasti noissa pistoissa ja yliheittoja tehdään mieluummin myötätuuleen. Pikkuhiljaa pidennetään matkaa ja peräkkäin ei saa olla kahta maalimiestä jotka haukuttavat samalla lailla. Myöskään maalimiesten määrä ei saa koskaan olla alle kolme eikä samaa määrää maalimiehissä kahdella peräkkäisellä treenikerralla. Paljon tuli varmuutta siihen mitä pitää tehdä, uusia vinkkejä ja suuntaa minne ollaan menossa. Nyt saa harjoituksista paljon suunnitellumpia ja suunnitelmissa on selkeä päämäärä mihin pyritään.