Tokoilemassa siis ja tuomarina aina yhtä mukava Pehkosen Mauri - tiukka mutta asiallinen ja tasapuolinen. Koiria oli EVL:ssä 12 ja me mattimyöhäset oltiin toiseksiviimeisiä. paljon odotusta siis ja siksi ei ehken oltu ihan skarpeimmillamme.  

Ennen paikallaoloja hengailtiin pitkän aikaa alkupuhuttelua odotellen kehän laidalla ja sitten vielä ekat paikallaoloryhmät. Palkkailin ja naksuttelin nätisti olosta sekä look at that malliin että seuraamisista. Yksi villakoira meinasi painella Martin nappuloita, muuten oli tosi nätisti ja olin oikein tyytyväinen. Kehään mentiin asiallisesti mutta itse olin toki hiukan hermostunut joten seuraamisesta ei voinut puhua mutta en antant sen häiritä. Sitten itse liikkeisiin:

Paikalla istuminen: 0 (meni maahan liikkurin sanoessa "aika"... - kerta se on ensimmäinenkin)
Paikallamakaaminen: 9 vino asento - argh - tätä en osaa korjata!

Liikkeet toivottiin tehtäväksi yhdessä osassa joten ensin piiiitkä odotus että kaikki muut saivat liikkeensä tehtyä ja sitten kehään.

seuraaminen: 6 alussa löysää mutta paransi koko ajan ja oli ihan hiljaa. Paikka saäilyi tosi hyvin koko ajan ja kontaktikin alun jälkeen.
salama: 7 järjestys oli seiso-istu maahan ja meni maahan istumisen, muuten hyvät jäävät ja hyvät seuraamiset.
Luoksetulo: 7 hiukan venyi pysäytys ja lopusta pari metriä ravilla
Ruutu: 9 -luoksetulon loppu ravilla
ohjattu: 7 palautuksen loppu ravilla, vino luovutus
metallinouto: 8 vino perusasento, hyvä luovutus!
Tunnari: 0 - väärä... pitkäänhän tää toimikin!
kaukot: 8 ekaan vaihtoon kaksi käskyä, muuten hyvät

Yhteensä 198 pistettä, kolmostulos ja ihan hyvä mieli. Näin tällä kertaa, helmikuussa sitten uutta yritystä. Nyt reenataan edelleen seuraamista, noutojen luovutuksia ja perusaentoja muiden ohella. Merkit jo paljon parempia ja ruutu ja ohjattu oli aikas makeita suurimmilta osin :) Tästä se taas lähtee. Koekalenterissa siis kokeet Pieksämäellä helmikuussa ja Vääksyssä maaliskuussa.