Eilen illalla reenattiin lappalaisporukalla pimeällä alakentällä. Ihan hyvin tuntuivat reenit kuitenkin menevän, vaikka nähnyt ei paljon mitään.

Panu ja Yli aloittivat paikallaololla, joka meni ihan hyvin. Hiukan Yli otti rennon asennon. Luoksetulo pilkottiin osasiin. Palkattiin paikalleen jäämisestä noin aluksi, sitten pysäytys lyhyeltä matkalta, tavoitteena se, että se tosiaan pysähtyy, eikä peruuta. Näissä joitain ihan mukaviakin toistoja. Panu vaan palkkailee hiukan huolimattomasti. Seuraavassa luoksetuloreenissä pitää ottaa vielä reippaita sivulletuloja, ettei se vauhti unehdu.

Hypyssä mie palkkasin esteen takana, jolloin saatiin jo ihan ok hyppyjäkin aikaiseksi. Istumiset olivat aika mukavia ja takaisintulohypyt suorastaan loistavia. Ei hassumpaa.

Martiskainen aloitteli pienellä seuraamisella, joka olisi voinut olla hiukan parempaa. Mie itse käskyttelin sitä huonosti enkä ollut ollenkaan looginen. Taisivat olla ajatukset jossain muualla. Hyppynouto otettiin kerran, se oli ihan jees. A noudossa on taas tekemistä, vaikka este oli tosi loiva. Mielellään se sen kiipeää, mutta ei kapulan kanssa. Outoa. Nyt tehdään niin, että kun avustaja sanoo / näyttää merkin että M on kapulalla, mie kutsun sen "kiipee"- käskyllä. Näin ainakin eilen toimi.

Seuraavaksi otettiin vielä eteenmeno. Vietiin yhdessä purkki, leikitin ja seuruutin pois ja lähetin purkille (jota ei oikein näkynyt). Tämä oikein hyvä ja kiva.

Lopuksi parkkiksella kaikki koiruudet yhtäaikaa. Martin kanssa seuraamista ja askelsiirtymiä. Meni oikein hyvin. Palkkasinkin kyllä paljon, että into säilyy. Erityishuomion saivat taas perusasennot ja seuraamispaikka.