Tokoiltiin Varkauden ihanassa hallissa lemmenkipeän Martin kanssa. Tuomarina Katja Rautiainen joka oli odotetusti tiukka mutta oikeudenmukainen.

Paikallaolot:
Istuminen: 8,5 (oli siirtynyt aavistuksen vinottain piiloa kohden)
Paikkamakuu: 9 (haisteli kahdesti)

Eka setti (oltiin heti toisena):
seuraminen: 7, alku ihan kaamea!!! Sitten tapahtui jotain ja loppu oli tosi hienoa ja Martti hyvin mukana. Onnea oli siis tarpeeksi pitkä seuraamiskaavio!
Salama: 6 Ei taaskaan istunut :( jäävät olisivat voineet olla nopsemmat, maassa haisteli
Luoksetulo: 5,5 stoppi venyi, oma moka, muuten hyvä, pari viime metriä ravilla
ruutu: 0... ja ihan odotetusti :( tää on nyt rikki, ei irtoa ruutuun saakka - tästä sit tauolle ja kokoilemaan itseään...

ohjattu: 6,5 merkki olisi voinut olla reippaampi, meni keskikapulalle, pysähtyi käskystä ja yhdellä lisäkäskyllä toi oikean. Luovutus vino.
Hyppynouto: 10 (ja se ihana heilutti luovutuksessa häntää ihan intopiukkana kun oli niin tyytyväinen itseensä!)
Tunnari: 8 (ravilla sinne ja takaisin mutta oma kapula ja taas se ihana häntä :))
Kaukot: 7,5 (liikkui pikkisen eteenpäin ja kääntyi vinottain! Lähinnä nauratti kun teki kuitenkin niin hyvällä ilmeellä)

Eli vaikka ruudusta oltaiskin saatu 10 niin ei silti ois tullu ykköstä, niin paljon muuta säätöä. Martti oli sitä mieltä että haistelu olisi ollut paljon kivempaa ja se on nyt ollut muutenkin viimeaikoina ihan riivattu. Piippailee yms kun tahtoisi vaan ulkona nuuskutella narttujen hajuja. Aika tyhmää.. Noh, loppiaisena sitten uutta putkeen. Oli ihana nähdä niin monta ihanaa immeistä taas, vähän tuli ikäväkin Varkauteen...