Me nyt ahkeroitiin viikonloppuna oikein kunnolla, kun koirat ovat päässeet yhdessä ja erikseen pitkille metsälenkeillekin. Sunnuntai-iltana suunnattiin kuitenkin vielä Varpsin agitreeneihin. Meillä oli tänään vähän erilaiset radat kuin tavallisesti, eli ei ollut hyppysuoraa ja kontaktit oli vähän "ripoteltu". Me aloitettiin puomi + rengas yhdistelmällä. Välillä laitoin namit ylösmenolle ja alasmenokontaktilta palkkasin välillä heittämällä namin maahan. Rengas meni edelleen sekä aluksi, että puomin jälkeen oikein mainiosti. Puomikin oli hieno, otti molemmat kontaktit ja matkakin jatkui sujuvasti. Kerran otin puomilta keinulle ja sekin oli mainio. Keinua otettiin myös yksikseen peko tyyliin ja se on aika ok.
Keppejä otettiin useampaan kertaan aina peri kertaa putkeen. Hypyltä kepeille (ohjaus oikealta) meni melkein joka kerta moitteetta. Vasemmalta oli enemmän epävarmuutta, mutta nekin ihan jees. Pujottelu siis tällä kertaa taas parempi :)
Viimeinen itsenäinen piste oli kaksi hyppyä - pussi - putki (A-esteen alla...). A veti Marttia taas puoleensa magneetin lailla ja alla menevä putki oli sen mielestä ihan tylsä ja tyhmä. Joitain onnistuneita suorituksia saatiin kuitenkin aikaiseksi. A:ta ei kuitenkaan *tarkoituksella* otettu kertaakaan (Martti meni sen ehkä 20 kertaa kuitenkin).
Radat olivat tänään haastavia (jesh!). paljon esim. vaikeita kulmia putkeen ja käännöksiä, valsseja, tiukkoja käännöksiä jne. Saatiin paljon hyvä ohjeita ja miekin sain jotenkin suoriuduttua ja Martin meno oli aina heti iloisempaa ja paljon sujuvampaa (ylläri...) kun mie menin niin kuin pitikin (tosin niitä kohtia ei aina samalle radalle tullut paljoa).
Martti jaksoi treenit tosi hyvin. Pientä väsymistä oli vain viimeisellä kerralla kepeillä, jolloin keskittyminen meinasi vähän herpaantua ja haukkua tuli herkemmin. Mutta muuten olin oikein tyytyväinen. Varmaan vaikuttaa paljon sekin, että ollaan nyt tosiaan lenkkeilty jonkun verran enemmän ja Martti on aikalailla hyvässä lihaskunnossa. Treenien jälkeinen venyttelykin meni hirveän kivasti. Antoi sellaiset "vaikeatkin venytykset" tehdä mukisematta. Kivaa!