Tänään käytiin taas kokeilemassa hakua (kai se kerran vuoteen täytyy rohkaistua!). Aloitettiin tottiksella, jonka tuomaroi Ilkka Halonen. Aluksi paikkamakuuseen, jonne taas nipin napin päästiin mutta menoahan ei onneksi arvostella. Paikkamakuu meni hyvin ja seuraavaksi meillä oli huilivuoro jonka käytin lähinnä hihnan kiskottamiseen ja virittelyyn. Seuraaminen lähti ihan kivasti, herpaantui hetkeksi ja täyskäännöksen jälkeen meni taas oikein kivasti. Ei mitään ihan parasta mutta kuitenkin ihan hyvää. Istuminen erittäin hyvä, maahanmenossa hyvä alkuosa mutta luoksetulon loppu aavistuksen hidas ja tuli suoraan sivulle. Tasamaassa nopea meno, hyvä nosto mutta huono palautus jossa tiputti kapulan kahdesti. Hyppynouto tosi hyvä, takaisin tullessa aivan pikkinen hipaisu. Estenoudossa ei huomautettavaa, olisi siis voinut liikkua vieläkin nopeammin, mutta mulle kelpaa loistavasti. Eteenmeno oli reipas (ei ihan naula päässä mennyt) ja tarpeeksi suora ja meni ekalla maahan! Jesh! Yhteensä siis 83 pistettä tottiksesta.

Esineruutu oli huippu! Lähetin Martin keskeltä ruutua ja se lähti ihan eri suuntaan minne lähetin. Ajattelin antaa mennä vaan niin kauan kun pysyy alueella ja niinpä (toimitsijan mukaan) 24 sekunnin kuluttua mulla oli esine kädessä!! Loistavaa! Eli 30 pistettä esineiltä. Tuomarina esineillä jälleen Halonen.

Hakuun jouduttiin odottelemaan aika kauan. Tuomarina siinä oli Markku Korhonen. Ensimmäinen ukko löytyi ekalla pistolla ja toinen toisella. Martti työskenteli tosi hyvin ja ilmaisut olivat aivan priimoja (oli siivosti istuen haukkunut molemmat). Sitten tyhjä oikealle ja etenin "aikas" reippaasti takareunaan saakka... Pistotin hölmösti kahteen kertaan vasempaan takanurkkaan kun ekalla pistolla meni niin kauan (olisi pitänyt tajuta mutten tajunnut :-/ ). Sitten yliheitto oikeaan takakulmaan. Olisi kannattanut ottaa sivulle ja lähettää siitä niin olisi saanut vähän padota. Nyt hiukan löysä lähtö. Pitkään pyöri ja etsi maalimiestä joka oli siis sellaisella ruohoisella hakkuuaukolla. Tuultakaan ei oikein avuksi tullut niin ei ehtinyt ajoissa paikallistaa :( Pisteitä saatiin siis 119, eli yhtä pistettä vaille koulari. Paljon saatiin kehuja sekä ilmaisuista että työskentelystä, mikä lämmitti muiden onnistuneiden osuuksien lisäksi tosi paljon.

Kaikenkaikkiaan olen kyllä tosi tyytyväinen Martin työskentelyyn kaikissa osioissa. Ensi vuonna yritetään taas uudelleen. :)