Mamin kanssa Lippumäellä ihanassa auringonpaisteessa! <3

Seuraaminen: asennetta haettiin, välillä löytyikin mutta löysäilee ja mua ärsyttää se kamala paikka mikä siitä helposti syntyy. Mietittiin vähän ja treenin lopuksi päädyttiin ottamaan vasemmalle käännöksiä ja vaatimaan kunnon työskentelyä - ja sehän toimi! Jesh

Z: kokonaisena m-s-i, palkka istumisesta. Sitten uudelleen jäävistä palkaten.

luoksetulo: hitaili ja hikui merkille jonka takana tiesi olevan pallon. Teki kuitenkin ja ihan ok stoppeja saatiin jokunen (heitin lihistä, Mami kutsui luokseen josta kutsuin taas jne)

Ruutu: no se pallo merkillä :D Ei meinannut lähteä ruutuun ja kun meni niin alustasta huolimatta tarjoili merkkiä (pallon toivossa). En hyväksynyt vaan otettiin uudestaan ja jokunen hyväkin onneksi.

Ohjattu: ok merkit, palkkasin, vasen, suorapalkka läheltä, oikeassa luovutus (huono paikka!!)

Tunnari: muten hyvä, mutta huono ote kapulasta. Palastelin liikkeen alun, eli käskystä vapautus ja palkka tarkkaavaisuudesta ja lennosta kapuloille.

Kaukoja: Ensin jumppaa läheltä nopeassa tempossa että oppisi ajattelemaan sitä seuraavaa vaihtoa eli seisomisesta maahan tai istumaan siirtymistä. Ajatusta tuli. Sitten vielä ekat vaihdot kaukaa eli ensin istumaan ja sitten seisomaan. Näissä takapalkka jolle vapautus.