Jouni oli reilun viikon pois kotoa ja meikämandoliini seikkaili koirien ja lasten kanssa. Onneksi oli ihania ystäviä apuna jotka olivat auttamassa, lenkki- ja treeniseurana ja toki juttukaverina.

Tokoa treenattiin sisällä ja omassa pihassa, enimmäkseen tunnaria, kaukoja, ohjattua, seuraamista ja jääviä. Sain istumisen jo tolkun mallille kun tein useampana päivänä L-liikettä ja palkkasin aina vain istumisen. Rupes jo vähän kuuntelemaankin!

Jälkeä me kuitenkin ajettiin niin maan paljon! Pari kyllä jo ennen yksinhuoltajakautta ;) Sirpan ja Marin kanssa ajettiin vieraan tekemä tuore jälki jossa hieman tuoreempi harha. Ei reagoinut harhaan mitenkään mutta ajo oli jotenkin ponnetonta, epäilen että se sänki vaikutti - on niin ikävä pohja että vie intoa pois koko hommasta. Myös ilmaisut vinoja ja epämääräisiä. Sitten vaan hattua kauniiseen käteen ja miettimään mikä avuksi. Kuten usein muutoinkin niin vastauksena oli paluu taaksepäin:

Tiinan kanssa ajettiin noin tunnin vanhat jäljet jotka menivät ristiin (eli meillä suunnilleen samanikäinen harha). Harha ei aiheuttanut ongelmaa ja muutenkin ajoi kahdesta liinasta aikas mukiinmenevästi. Myös ilmaisut näin korrektimmat.

Mamin (ja poikien) kanssa ehken puolisen tuntia vanha omatekemä jälki jossa aluksi sellaista muutaman metrin sivuttaissiirtymää, vähän kulman ja kaarteen välimallia. Nämä saivat selkeästi aivopähkinän töihin. Terävä kulma hieman pyörien, muuten jälki aika ok, hieman ylitystä joissain kulmissa. Ilmaisut ok.

Annan kanssa taas omatekemä jälki jossa alkusuorat pelkästään noista pieniä siirtymäkulmia, sitten pari oikeaa kulmaa ja viimeisellä pitkällä suoralla vain kaksi pientä siirtymäkulmaa. Ajoi aika reippaasti ja takki auki mutta piti jäljestä ihan kohtuu hyvin huolta ja pääosin kulmatkin ok. Toiseksi viimeisessä siirtymässä ajoi kunnon pummin ja etsi kauan ennen kuin löysi minne jälki oikeasti jatkui. Loppu suht hyvin ja sen ainokaisen kepin ilmaisi hyvin.

Sirpan kanssa vielä mulloksella siirtymiä harjoittelemassa. Taas onneksi vieraan tekemä jälki, ajettiin aika tuoreeltaan. Tehdessä maa vielä kuurassa ja hiukan jäinen mutta tuossakin eto ajassa ehti aika iso muutosta tulla kun lämpeni. Mullospätkät ajoi tosi hyvin ja tarkkaan eikä juuri mokeltanut kulmissakaan. Kulmien jälkeen samoin kun alustanvaihtojen jälkeen oli namia. Nyt alustanvaihdot menivätkin kuin vettä vaan. Nurmellakin kulmat ihan kohtuu hyviä mutta siellä ajoi pikkisen yli ja jonkun verran tarkisteli ns väärään suuntaan. Mutta aikas tyytyväinen olen tähän kyllä!

Aika hurjaa että tänä kautena on tullut ajettua jo yli 50 jälkeä! Ja kuitenkin elokuuhun asti olin töissä, reenasin aika paljon muita lajeja ja pyöräytin yhden vauvan. Ei paha! Ei se laatu vaan se määrä, vai miten se nyt menikään... ;)