Me ei oltu tänään hirveen hyviä mut hei, meidän valmentaja oli just SM kisojen palkintopallilla ja me vähän juhlittiin sitä ja sit meillä on kyllä aika tosi helmi porukka <3

Asiaan: Eka setti aloitettiin ruutu eläinkokeella. Ruudussa siis alusta, ei näytetty. Se muutes sujahti sinne vallan näppärästi! Sitten tehtiin kierron kautta ruutuja sekä alustalle  ilman. Pari tehtiin myös voittajatyyliin. Tää on hei edistynyt hyvin, jes! Nyt vaan pitää muistaa tehdä molemmilla lähetystavoilla, lelulle, alustalle ja tyhjiä. Ei saa jumia. Kierron on aika hyvin ostanut ja vauhti ja asenne ruutuun ovat nyt aika hyvällä malilla.

Tokana juttua tehtiin seuraamista. En uskalla kävellä, muuten ihan jees... tehtiin hihnassa että uskataisin kävellä ja kun kävelin enkä vaan meinannut niin jopa alko tyyppi työstää ja asenteella. Oon huono ja opettanu koirankin siihen, jei!  Mutta tästä noustaan ja tätä muuten reenataan. 

Tokassa setissä piti tehdä vaikka mitä... alkuun aattelin näyttää miten nouto on edistynyt mutta se olikin ihan hirveää tassuläpsimistä! Järkytyin! Okei, se tuli vissiin siitä kun heitin kapulan huonosti ja sen piti pysäyttää kapula, koska kun heitin fiksummin niin tassu jäi pois. Mutta joka tapauksessa ei ole  vielä tarpeeksi kuosissa tuo nostaminen. Tehtiin niitä hetsattuja eli jätettiin kapula, vietiin koira kauemmas ja lähetettiin noutoon. Toimi tosi hyvin namilla ja aika surkeasti lelulla. Harmi. Harmi myös se huomio että kapula on nyt ihan lelu ja siksi asenne siihen ei ole oikea. Korjataan, ei katastrof. Tähän meni kuiteskin niin sikkenä aikaa ettei ehdittykään muuta. Toivottavasti ensi kuussa pääsisin :)

Bonussektorina tehtiin kimppatreenit. Noste oli yllättävän hyvä vaikka se on näissä tosi kokematon. Ensin hyppyä peräkanaa hypyn sivusta, sitten niin että heitettiin lelu tai kapula suorassa linjassa hypyn sivusta ja käskettiin hyppyyn. Teki ykkösillä vaikkakin tosi epävarmasti. Sitten koirat riviin istumaan ja kutsuttiin yksitellen. Tää jees vaikka piti vilkaista että lähtiköhän joku perään. Sitten sama mutta Satsun häiriöillä. Pari koiraa lähti Sadun kutsuista ja Noste lähti perään. Pidin puhuttelun ja vein pakkalleen jonka jälkeen ei meinannutkaan lähteä häiriöistä! Ei kyllä meinannut uskaltaa lähtee munkaan käskystä mut lähti kummiskin :) Viimeiseksi pieneen piiriin koirat paikallaoloon ja Satu häiritsi. Ensin meinasi vähän haluta lähteä ottamaan houkutusnamia mutta taas uskoi ykkösellä ja teki ihan helmee settii! Oonpas iloinen, ei nimittäin olla treenattu näitä aikoihin! Noste on vaan niin kiltti poika! 

Oli ihan sikahyvät treenit! Huippuu!